Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Toppe til kvinder - Dust of Cph luxury boheme stil

Toppe til kvinder - vi henter selv vores lækre toppe i Frankrig og Italien og vi har gratis fragt på alle vores produkter.

Her på shoppen og for den sags skyld i butikken også  har vi mange  toppe til kvinder og alle varer du bestiller her på nettet er selvfølgelig med GRATIS fragt.

Vi ved at mange anvender internettet til at søge efter f.eks  toppe til kvinder . Oftest vil du kunne finde et  mere nuanceret og endda sikkert bredere udvalg og billigere priser her på nettet end ved at gå i en butik ude i den virkelige verden. Vi har besluttet at lægge speciel fokus  på salg af toppe til kvinder og tøj i den lækre boheme stil,   Denne fokus går igen både på webshoppen og i butikken. Vores grundtanke og filosofi er altid at have et stort sortimenet af lækre toppe til kvinder.

Du kan derfor vælge om du vil handle med os i butikken eller på nettet - ja du kan faktisk også møde os på forskellige udvalgte messer rundt om i landet.

Ved at satse på at have en webshop til at sælge  toppe til kvinder  kan vi nå ud til hele Danmark og ikke kun det område vi kan nå via butikken.Med webshoppen får vi altså mulighed  for at fremvise vores spændende kollektioner af smart tøj til kvinder til hele landet.

 

 

 

men dette vil ikke afskære os fra at deltage i diverse messer rundt i landet, samt at satse på salg af tøj på nettet.

Vi har selvfølglig mange forskellige betalingsformer du som kunde kan benytte :

 

  • Du kan betale med Kreditkort - herunder Mastercard, Eurocard, Visa
  • Du kan betale med Dankort, Visa Electron og andre kontant kort
  • Du kan anvende PayPal konto - hvis du har en sådan
  • Du kan købe på Faktura i samarbejde med Klarna - her får du varen først,  og så en faktura senere hen.
  • Du kan købe tøj på afbetaling med Klarna - her kan du dele din betaling i op til 24 måneder afhængig af beløbets størrelse.


mastercarddankortpaypaldibsfacebook Klik og se hvad vores kunder synes om os !

PS: Lægger du din ordre en hverdag inden klokken 16.00 sender vi naturligvis din bestillng selv samme dag

 

Du kan sikkert se at vi har en hel del toppe til kvinder. Vi er rundt i Europa  en hel del gange (ca 1 gang per måned) hvert år, for at hente nye modeller af toppe til kvinder hjem til webshoppen og butikken. Vi kender de bedste producenter og kan gennem dem kan vi få de lækreste toppe med tilbage til Danmark,  toppe som du ikke lige kan finde i andre butikker eller webshops. Vi har - Vi er ikke Danmarks største tøjbutik - derfor må vi træffe nogle svære beslutninger omkring vores udvalg som vi henter. Vi har valgt at satse på bredden dette gør vi ved at tage mange forskellige modeller af toppe med hjem hver gang, men vi tager kun få stykker af hver model med os tilbage. - med få stykkerl mener vi max 8 til 12  stykker af hver vores toppe. Det kan derfor godt betale sig at lave en hurtig bestilling  når du ser en top som du gerne vil have.

 

Vi håber at vores specielt udvalgte toppe falder i din smag , ellers har vi vores eller tøj i boheme stil .

Specielt håber vi at vi via vores store kendskab og passion for toppe til kvinder, vil blive din foretrukne handelspartner når du ønsker at købe tøj på nettet.

Vi ser frem til at du forhåbentlig også bliver en af vores mange tilfredse kunder, vi vil gøre vores bedste til at du bliver mere end tilfreds.

Det er jo vores kunder der er det vigtigste for os. Faktisk er vores kunder det aller vigtigste aktiv vi har og derfor  vil vi  gøre vores yderste  for at vores kunders oplevelse ved at handle hos os 100% perfekt.

Kan man så måle din og de andre kunders tilfredshed  på nettet ? specielt når det drejer sig om toppe til kvinder på nettet ? . Ja det mener vi absolut man kan. Vi har valgt at benytte Facebook's review sider  som et af vores reference punkter.

Mange mennesker har idag en Facebook profil og med en profil er det nemt og effektivt at oprette et review (en bedømmelse) af en butik der har en side på Facebook. Vi opfordrer alle vores kunder til at bedømme os på Facebook, På denne måde lægger vi alt frem og vi kan lære af de fejl som vi selvfølgelig også gør, og på denne måde blive bedre til at sælge smart tøj og toppe til  kvinder.

Du kan se vores kunders bedømmelser af os ved at klikke her.

 

God førnøjelse i vores webshop.