Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Tøj Køge

Du søger efter tøj i Køge - vi er Dust of Cph - med butik i Køge kommune. Vi er eksperter i Boheme stil - og vi har næsten helt sikkert det tøj du søger.

Vi er både repræsenteret med en fysisk butik og med en webshop. Vi henter selv vores kollektioner i Paris. Vi er i Frankrig hver måned, og henter de nyeste modeller.

Vi har et meget bredt sortiment af tøj, men vi henter oftest kun 10 - 12 styk af hver model - så det kan godt betale sig at kigge forbi jævnligt.

Hos kan du også købe tøj på afbetaling via Klarna.

Køber du i vores webbutik har du selvfølgelig 14 dages returret. I vores butik er vi heller ikke blege for at give dig muligheded for at bytte, returnere varen og få et gavekort, eller hvad vi ellers kan finde ud af for at hjælpe dig. Vi ved at du som kunde hos os forventer det bedste, og det vil vi gøre vores aller bedste for at kunne levere til dig. 

Vi glæder os til at se dig som kunde, enten i vores webshop eller i vores fysiske butik.

 

 

 

Vi har også butik i Haslev :

Dust of Cph

Jernbanegade 49

4690 Haslev

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30

Fredag : 10:00 - 18:30

Lørdag : 10:00 - 14:00

 

 

Leder du efter tøj i Køge - så har du fundet det helt rigtige sted. Vi er Boheme stils eksperter - vi elsker boheme tøj - og vi har har butik i Køge kommune og webshop på nettet.

Vi glæder os til at se dig. on.

Hos os kan du både på nettet og i butikken betale med alle gængse betalingsmidler - f.eks Kontant, Dankort, Mastercard,Eurocard, Visa, Visa Elektron.

Handler du i vores webbutik - tilbyder vi en ekstra mulighed. På nettet kan du nemlig også betale med Klarna.

Klarna tilbyder FAKTURA og AFBETALING - så på denne måde kan du altså ved at handle i vores netbutik - købe tøj på afbetaling i Køge.

Vi ved at der er mange butikker der sælger tøj i Køge, men vi mener selv at vi har det største udvalg af tøj indenfor vores område, ligeledes er vi nok også den butik i Køge kommune der tilbyder de fleste betalingsalternativer og ikke mindst - vi ved at kunderne er vores største aktiv - og det værdsætter vi utroligt meget.  Vi lytter til hvad vores kunder fortæller os og vi gør alt vi kan for at hjælpe og gøre vores kunder tilfredse