Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Tøj på nettet

 

I de senere år en hel del kunder begyndt  at søge efter tøj på nettet eller smart tøj til kvinder, istedet for at besøge butikkerne i indkøbscentret eller den lokale shopping gade.

Oftest finder man en webshop et større udvalg og billigere priser end ved at gå i en fysisk butik. Hos os er det næsten lige omvendt.

Vi har et lidt mindre udvalg på vores webshop sammenlignet med vores butik - og vores priser er de samme, uanset om du handler i den fysiske butik, eller om du handler i vores webshop.

 

Hvad er så fordele og ulemper ved at handle tøj på nettet, fremfor at handle i en fysisk butik ?

 

Fordele ved at handle i Dust of Cph's webbutik :

 • Du har altid 14 dages returret
 • Du har fri fragt, og skal bare hente din pakke på udleveringsstedet, du kan altså sidde derhjemme og handle når det passer dig uanset dag på ugen eller tid på døgnet.
 • Du har mulighed for at handle enten på faktura (betal dine varer efter du har fået dem)
 • Du har mulighed for at handle tøj på afbetaling

Ulemper ved at handle tøj på nettet :

 • Du kan ikke prøve tøjet inden du køber det
 • Du kan ikke mærke kvaliteten
 • Du skal sende en pakke retur hvis du fortryder dit køb
 • Udvalget er måske ikke 100% opdateret, og du kan derfor ikke se alle modeller

 

Dette er vel stort set de forskelle der når det drejer sig om at handle tøj på nettet hos Dust of Cph sammenlignet med vores butik.

Vi forsøger hele tiden at gøre disse forskelle mindre og mindre, således at du som kunde altid får det bedste uanset hvilken type af køb du vælger. Men desværre er der visse ting vi ikke kan hjælpe, det er svært at prøve tøj på en webshop, og der er en pakke der skal sendes hvis du fortryder. Dette kan vi nok ikke indenfor den nærmeste fremtid gøre meget anderledes, men vi prøver at gøre det lettest for dig.

Til gengæld kan vi kombinere fordele fra internettet med fordele fra den virkelige verden . For eksempel kan vi bruge internettet til at lade vores kunder give en bedømmelse af vores butik, webshop og service samt oplevelse. Dette mener vi er positivt for dig som kunde. Du kan inden du vælger at handle hos os, eller besøge os, se hvad en masse andre kunder har syntes om deres oplevelse. For en god ordens skyld - vi redigerer ikke vores anmeldelser, til gengæld anvender vi dem til at blive bedre og bedre til at yde den service som vores kunder fortjener.Vi er selvfølgelig glade for at få ros, men skulle vi få ris så anvender vi denne til at vurdere vores ydelser, rutiner og attitude således at vi bliver bedre.

Kan man så måle kundetilfredshed på nettet ? specielt når det drejer sig om salg  tøj på nettet ? . Ja det mener vi absolut man kan.

Mange mennesker har idag en Facebook profil og med en profil er det nemt og effektivt at oprette et review (en bedømmelse) af en butik der har en side på Facebook. Vi opfordrer alle vores kunder til at bedømme os på Facebook, På denne måde lægger vi alt frem og vi kan lære af de fejl som vi selvfølgelig også gør, og på denne måde blive bedre til at servicere dig som vores kunde.

Du kan se vores kunders bedømmelser af os ved at klikke her.

Er du også en af de mange der har valgt at handle tøj på nettet, så har du sikkert også nogle forbehold ligesom så mange andre,

Forbeholde ved at handle tøj på nettet kan f.eks være :

 • Kan man stole på størrelserne
 • Kan man vide om man vil se godt ud i tøjet 
 • Kan man bare sende varerne tilbage ?
Gode spørgsmål som vil vil forsøge at svare på hvis du også har lyst til at handle tøj på nettet,
 
Ja størrelserne kan være et problem, man ved aldrig hvordan en models størrelser er sammenlignet med det du er vant til. Dette problem løser vi ved at yde en telefon service der guider dig gennem dit første køb af tøj på nettet. Ring til os og vi kan sikre at du tager de mål der gør at vi kan sende dig den størrelse der gør at dit køb bliver perfekt.
 
Om du vil se godt ud i tøjet - godt spørgsmål - her kan vi ikke hjælpe dig. Kan du lide modellen så bestil den, vi sender den direkte til dig -. nu kan du prøve dit køb af tøj å nettet i fred og ro hjemme hos dig selv. Er der det mindste du ikke synes om, så send varen tilbage til os .- og du får selvfølgelig dine penge tilbage. Dette er nok det bedste vi kan gøre for at sikre at du også synes om at have det tøj du køber hos os på. Skulle det vise sig at du ikke kan lide modellen alligevel .- så er det bare at sende varen tilbage så får du dine penge tilbage vedr. den vare du har købt.
på nettet.
 
Kan du sende varen tilbage ? - ja hvis dul vil købe tøj på nettet så skal du vide at du altid kan sende varen tilbage indenfor 14 dage - hvis den er ubrugt (prøvet er helt ok) så får du dine penge tilbage.

 

 

 

God førnøjelse i vores webshop.