Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Super tilbud - Dust of Cph .-

Du er altid velkommen til at besøge vores butik i Danmark - her har vi altid super tilbud som ikke nødvendigvis findes på vores netshop.


Vi har også butik i Haslev :

Dust of Cph

Jernbanegade 49

4690 Haslev

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30

Fredag : 10:00 - 18:30

Lørdag : 10:00 - 14:00

 

butikbutik Dust of Cph
butik Dust of Cphbutik Dust of Cph

 

Kontakt os på tlf, email 

KONTAKT på tlf. 7199 2414 eller

EMAIL : kundeservice@dust-cph.dk

 

 


Vis stort kort

Toppe til kvinder. 

 

Vi ved at mange Googler efter (laver en søgning på internettet via Google eller Bing) for at finde f.eks  toppe til kvinder . En søgeoversigt giver dig oftest et meget større resultat end ved at besøge 2-4 fysiske butikker, og så er det jo også nemt at sidde hjemme i varmen og lave en søgning. Mange gange vil dit søgeresultat give dig et overblik og en oversigt der viser billigere priser end ved at gå i en fysisk butik. Vi har valgt at holde samme lave priser i hele vores salgsområde. Du skal derfor ikke frygte at komme til at betale mere afhængigt af din indkøbsform. Her hos Dust of Cph har vi valgt at fokusere på salg af  toppe til kvinder via 3 kerneområder.

Salg via nettet , salg via  fysisk butik og endeligt salg på diverse messer.

Messerne kan vi findes på  fordi vi synes at så mange som muligt  skal have mulighed for at få del i vores gode tilbud og store udvalg.

Vi ved jo godt at vi med en fysisk butik under ingen omstøndighed giver alle vores potentielle kunder mulighed for at blive positivt overraskede over vores tore udvalg og megete billge priser. Derfor giver vores deltagelse på udvalgte messer os mulighed for at give mange flere kunder en dejlig oplevelse. Vi deltager dog kun i meget målrettede messer der er med til at understrege eksklusiviteten i vores udvalg. 

Med vores salg af  toppe til kvinder på nettet kan vi nå hele landet med webshop salg, og ved at kombinere webshop salg, den fysiske butik og ved at deltage på messer rundt om i det danske land, så får vi også en mulighed for at fremvise vores spændende kollektioner af smart tøj til kvinder til dig der ikke har en umiddelbar mulighed for lige at smutte forbi vores butik. Der vil jo altid være en forskel ved at handle fysisk fremfor at handle på nettet. Vi forsøger dog at give dig som webshop kunde det bedste fra begge verdener. Derfor har vi gratis fragt, dette betyder at du altså ikke selv skal betale for at få pakken bragt ud. Til gengæld må du så bevæge dig hen på det nærmeste udleveringssted som oftest er det supermarked du alligevel kommer i flere gange om ugen.

Vi vil fremover satse meget på at etablere flere fysiske butikker, men dette vil ikke afskære os fra at deltage i  de specielt udvalgt messer rundt i landet, samt ligeldes at at satse på salg af tøj på nettet.

Vi håber at vores store fokus på netop dig som kunde samt vores

  • Eksklusive udvalg af tøj i boheme stil
  • Gode kundeservice
  • Store udvalg i tøj til store kvinder
  • Billige priser på tøj
  • Hurtige leverancer
  • Mulighed for at købe tøj på afbetaling
  • Mulighed for at handle tøj på faktura
  • Store kundetilfredshed
 

Vil blive netop din foretrukne butik når du ønsker at købe dit tøj på internettet eller i en butik.

Vi glæder os og ser frem til til at få dig som kunde,.

Vi vil gøre vores absolut bedste for at din oplevelse og handel vil blive 100% perfekt og at du vil blive glad for dit nye tøj i meget meget lang tid fremover.sen ved at handle hos os 100% perfekt.

Kan vi så måle om du som kunde hos os er tilfreds med de oplevelser, priser og tøj som du har købt ? - måske endda specielt når det drejer sig om toppe til kvinder på nettet ? .

Ja det kan vi. Vi har brugt meget tid på at undersøge vores kunders oplevelser - ja vi har også måttet rette til nogle steder, således at vi til stadig sikrer at netop din oplevelse bliver helt perfekt. kan. Vi har valgt at benytte Facebook's review sider som måle værktøj. Her kan du give os en bedømmelse, ligesom du kan læse andre kunders bedømmelser af os som handelspartner.

Du skal vide at vi selvfølgelig bliver meget glade for ros, men ris er lige så vigtig. Vi anvender al eventuel ris til løbende at forbedre vores ydelser. Nu har vi været igang et pænt stykke tid, og vi kan med glæde konstatere at vores kunders bedømmelser af os, ligger helt i top. Faktisk ligger bedømmelserne på 5 ud af 5 mulige stjerner. Det er vi faktisk stolte af. Vi er stolte af at vores kunder har fået den oplevelse de fortjener, men vi er også stolte af at kunderne har taget sig tid til at bedømme os. 

 

Vi opfordrer alle vores kunder til at bedømme os på Facebook, På denne måde lægger vi alt frem og vi kan lære af de fejl som vi selvfølgelig også gør, og på denne måde blive bedre til at sælge smart tøj og toppe til  kvinder.

Du kan se vores kunders bedømmelser af os ved at klikke her.

 

God førnøjelse i vores webshop.