Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Smart tøj til kvinder og smarte bluser til kvinder.

I de senere år er det blevet meget populært at f.eks lave e søgning efet (Det kaldes også at Google efter)  smart tøj til kvinder på nettet. Faktisk er der mange der også googler efter smarte bluser til kvinder.

Ved at søge efter det tøj du kan lide, finder du mange gange et stort antal resultater. Dvs. at du får en oversigt over de webshops og fysiske butikker der sælger lige præcis den type af tøj du søger. Mange gange vil du opleve at priserne på en webshop er billigere end i en fysisk butik,. Dette skyldes at omkostningerne ved at drive en webshop er mindre end ved at drive en fysisk butik. Hos Dust-cph.dk har vi valgt at holde samme lave priser både i den virkelige butik og på vores webshop. Vi synes at dette giver dig som kunde den bedste service. Hvorfor skal den kunde der besøger os i butikken betale mere end dem der handler hos os på nettet.

Vi hos Dust of Cph har vores egen import af lækker og moderigtig beklædning, denne import sker direkte fra leverandørerne i Paris. Ved at klare vores indkøb på  måde skærer vi mindst eet led af den kæde der tilsidst bestemmer prisen hos kunden. Vi kan altså, fordi vi selv henter vores kollektion direkt ,  købe vores smarte udvalg af tøj  billigere end mange andre forretninger som lagerfører og har et udvalg af tøj i boheme stil, og denne reduktion i indkøbsprisen bliver jo en stor fordel for dig i og med at vores priser også bliver billigere. Vi kan altså , fordi vi køber ind billigere, sælge vores tøj i boheme stil billigt. Oftest er vi meget billigere end andre steder hvor du kan finde det smarte tøj der er målrettet til kvinder. Vi er til forskel fra mange andre tøjbutikker kendetegnet ved at have samme billige pris på vores tøj både i butikken og på nettet.

Som kunde hos os kommer du altså ikke til at betale nogen overpris uanset hvilken handelsform du vælger.

 

Hvad er forskellen mellem at handle på nettet og i butikken ?.

Der er selvfølgelig nogle forskelle afhængigt om man handler på nettet eller i butikken.

I butikken kan du :

  1. Se alt vores smarte tøj til kvinder
  2. Prøve tøjet
  3. Købe det og få det med her og nu
 
På nettet kan du :
 
  1. Handle når det passer dig
  2. Sidde i fred og ro hjemme
  3. Betale med alle gængse betalingmidler samt købe tøj på afbetaling
Men ellers bestræber vi os på at uanset hvordan og hvor du handler hos os, så får du den bedste service og oplevelse som overhovedet muligt. 
 
Ps. ikke alt vores smarte boheme tøj findes på nettet - her kan du kun se et repræsentativt udlvalg af vores smarte tøj til kvinder. Og heller ikke alt vores tøj i store størrelser er at finde her på shoppen.
 

 


Om du er til en klassisk smart tøj  eller en mere casual stil, så kan du søge inspiration i Dust of Cph's store udvalg, og finde det perfekte udvalg i fashion som du søger.
Smart boheme tøj til kvinder, der passer til alt, er det perfekte go-to item, når du er fanget i i garderobekrisen i dit valg mellem under- og overdressed.
Du finder smart boheme tøj til kvinder online på Dust-cph.dk.
Hvis du gerne vil have en festlig påklædning til byturen med pigerne, kan du helt sikkert anvende vores store udvalg af modetøj til kvinder og det endda til meget billige priser.
Kig ind i vores online shop og lad dig overvælde af en verden af smart boheme stil og casual påklædning til kvinder, og vi har selvfølgelig også et meget stort udvalg af tøj i store størrelser.
 

Smart tøj til kvinder fås nemlig i et hav af forskellige former, farver og snit, vis din kvindelighed med Dust of Cph's flotte og smarte tøj til kvinder, f.eks .vores boheme stil tøj der kan købes på afbetaling.

Vi vil stadige være at finde på diverse specielt udvalgte  messer rundt i landet, samt at satse på salg af tøj i boheme stil på nettet.

 


 
 
Vser frem til og håber at også du vil blive en af vores mange tilfredse kunder, vi vil med garanti gøre vores aller bedste for at netop du bliver mere end tilfreds. Vi tror og lever efter den gode gamle holdning at  kunderne er vores vigtigste aktiv og vi sørge for at  oplevelsen ved at handle hos os 100% perfekt.
 

Vi har mange forskellige betalingsformer alle dum du kender såsom, Dankort, Mastercard og Visa - du kan også købe tøj på afbetaling med Klarna.

Klik og se hvad vores kunder synes om os !

Skulle du være usikker på om det nu er helt sikkert at bestille en vare hos os på vores webshop så se her.

Vi måler løbende vores kunders tilfredshed. Vi måler denne udfra de anmeldelser og bedømmelser der er lavet af os som webshop. Disse anmeldelser findes på Facebook og vi er helt åbne med disse bedømmelser. Du kan altså inden du handler læse om hvordan andre kunders oplevelse af deres hos os har været.
Du kan også selv rose eller rise os når du har handlet hos os. Allerhelst vil vi dog gerne at du f.eks kontakter os via tlf. hvis der er det mindste du er usikker på. SÅ kan vi sammen gennemgå de punkter du måtte usikker omkring.
Skulle der ske noget med din leverance, så er det også bare at kontakte os med det samme, så løser vi problemet så hurtigt som muligt. 

Se all vores anmeldelser og bedømmelser  her.

 

trøjer med blonder & tunikaer til damer, vil du gerne pifte din garderobe op med en ny og flot overdel? Så se nærmere på det lækre udvalg af smart tøj til kvinder, hvor du kan vælge imellem mange flotte fashion trends - .

hos Dust of Cph ønsker vi at være nummer ét, hvad angår smarte løst siddende trøjer til kvinder til kvinder.
Brug f.eks en hjerte bluse uden at gøre andet end at tage den på , eller bær den som basis del under en cardigan. Match fx en hvid hjerte bluse med en fræk læderjakke for et kantet udseende eller tilsæt en blazer for at opnå et relaxed og coolt , men stilet hverdagslook til en dag på kontoret. blonde bluser kan du også sagtens bruge til fester.

Hos os finder du bluser til damer til kvinder fra mærker fra Frankrig - f.eks smart tøj til kvinder.

Stort udvalg i smart tøj til kvinder og smarte bluser.

HUSK: Du kan altid kontakte kunderservice mellem 10.00 - 19.00 hvis du ønsker hjælp eller har sprøgsmål - TLF. : 7199 2414

 
God førnøjelse i vores webshop.