Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Modetøj online - Dust of Cph - Gratis fragt og stort udvalg

Modetøj  online.  Hos DUST of CPH har vi et stort udvalg i modetøj til kvinder online.  Så leder du efter de helt rigtige smarte tøjmodeller og kan du lide at handle online - så er det her du skal kigge. Herunder har du  en lille oversigt over en del af vores mange designs af tøj og bekædning og du kan vælge at handle online eller komme til vores butik både se og prøve de enkelte modeller.

 

Vores udvalg i modetøj findes 2 steder. Det findes i vores butk og her har vi selvfølgelig hele vores kollektion. På nettet forsøger vi at have et stort og repræsentativt udvalg af vores kollektioner, men vi har endnu ikke 100% af udvalget i modetøj online.

 

  

Du skal vide at du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.  

Dust of Cph sælger modetøj online fra internationale mode mærker. Vi henter selv vores kollektioner og sparer derved de fordyrende mellemled. Dette kommer dig som kunde tilgode.

Vi henter nye kollektioner hver måned, og skulle du have specielle ønsker som vi ikke kan opfylde, så kontakt os venligst. Hvis vi kender netop dine ønsker, så har vi mulighed for at lede efter lige det du søger, når vi er på indkøb i Paris eller Milano.  . Vi sætter den modebevidste kvinde i fokus med vores brede udvalg  af eksklusivt boheme tøj. Vores udvalg af modetøj til kvinder spænder bredt fra Kjoler, Toppe, Strik, T-Shirts, Jeans og til lækre accessories som tasker, smykker, punge. Sko og støvler i spændende modeller kan du også finde hos os. Vi tager løbende nye og spændende brands ind i shoppen. Vi deltager i rigtigt mange  messer hvert eneste år og henter inspiration fra specielt Paris og Milano.

Vi vil gøre vores yderste for at have et stort og eksklusivt udvalg af modetøj - og de fleste af vores modeller vil du kunne finde på vores webshop, og har du i denne forbindelse kommentarer, ris eller ros til vores udvalg , så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi holder fast i gamle dyder - vi er til for kunderne - men når det er sagt, så forsøger vi at være meget fremtidsorienterede for såvidt gælder kollektioner, åbningstider og nye tiltag.

 

 

Når man sælgerl modetøj online er er det vigtigt at skifte sine kollektioner i takt med de nyeste trends. I og med at vi selv henter vores kollektioner mindst een gang pr. måned og fordi vi henter dem direkte fra leverandørerne , så kan vi sikre at vores udvalg af mode og tøj online altid er opdateret med de nyeste trends.

Du skal dog vide at vi oftest har mange flere modeller og designs i butikken end vi har på nettet. Dette skyldes at vi har problemer med at nå at få de nyeste kollektioner ind på nettet, da de hurtigt bliver udsolgt i butikken.

 

Så når du har fundet det boheme tøj eller smarte modetøj du søger i vores udvalg af modetøj online, så skal du vide at vi sender din pakke samme dag du bestiler, hvis du bestiller inden 16.30. Vi accepterer de fleste former for betaling online dvs. Dankort, krieditkort, Paypal - samt som nogle af de få i Danmark - mulighed for at købe tæj på afbetaling via Klarna. Her har du altså mulighed for at betale det modetøj du finder online over en længere periode. F.eks kan du købe dit tøj påafbetaling over3,6 eller 12 måneder. Denne mulighed kan give lidt luft i budgettet de måneder der ellers kan være lidt stramme.

 

Vores modetøj er specielt udvalgt. Hver gang vi henter nye modeller er vipåbesøg hos30 - 60 leverandører. Her gennemgår vi minutiøst de enkelte designs og kollektioner. Derefter vælger vi lige præcis de modeller som vi mener matcher vores udvalg og stil. 

 

Hvad har vi så i vores udvalg af modetøj online ?. VI har f.eks

 

  • Baggy buskertil kvinder
  • Boheme toppe
  • Toppe med pallietter
  • Oversize bluser
  • Blonde bluser
  • Bukser med print
  • Leggings
  • Sko
  • Støvler
  • Bælter
og meget meget mere. Faktisk har vi ofte mellem 900 - 1400 varenumre hjemme i butikken. Så selvom vi ikke har vores butik i de fashionable indkøbsgader i hovedstaden, så betyder det ikke at vi ikke er et besøg værd. Faktisk er vores udvalgså meget større end normalt, da vi ikke vil have at vores kunder skal køre forgæves.

 

 

Vi har også butik i Borup :

Dust of Cph

Hovedgaden 56 F

4140 Borup

Åbningstider :

Mandag : Lukket

Tirsdag - Torsdag : 10.00 - 17.30

Fredag : 10.00 - 18.00

Lørdag : 10.00 - 14.00;