Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Boheme tøj - Luxury boheme stil

Her i vores webshop kan du finde et stort udvalg af boheme tøj i tøj i den såkaldte luxury boheme stil.
Leder du efter den tøj i den lækre boheme stil (Boho) så er du asltså kommet til den helt rigtige internbetutik.

Vi har det meste men ikke alt i vores kollektioner her på shoppen. Der er dog visse varer du ikke kan se her, dem må du kigge forbi vores butik for at se.

HUSK

 

Print, fjer, frynser og masser af accessories giver tilsammen et lækkert og farvestrålende boheme-chick look, som er perfekt sammen med en gylden sommerkulør til sommerens mange fester.

Vi har selvfølgelig også boheme kjoler

 

 

 

 

Du er selvfølgelig er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Faktisk har vi gennem tiden lært at give en kundeservice der er second to none gennem telefonen.
Vi kan sende dig Skype video over vores udvalg, sende billeder, lave closeups af en syning en knap eller lignede hvis dette har din interesse.
Kommer du langvejs fra og vil gerne besøge os i butikken, så ring. Vi kan altid finde et tidspunkt at holde åbent der matcher din kalender.

Vi lærer af dig - hver gang du oplever noget som du mener vi kunne have gjort bedre, så vær så sød at fortælle os det. På denne måde går vi igennem alle vores rutiner en gang om ugen. Alt hvad vi kan gøre bedre, bliver gjort bedre. Vi strøber efter perfektion - dette er ikke let, men vi har en helt klar arbejdsgang der sikrer at væres stræben efter perfektion er en integreret del af vores daglige arbejde. Perfektion kan jo opfattes forskelligt fra kune til kunde. Så skulle du opleve at du ikke er helt tilfreds , så er det altså iikke med vores gode vilje at dette sker, men fordi vi i netop dit tilfælde har fejlbedømt opfattelsen af perfektion. Dette skal du bare fortælle os, så finder vi en måde så også netop din oplevelse bliver perfekt.

Du kan betale med de metoder du kender fra det virkelige liv , Dankort, Mastercard og Visa både i vores i vores butik og på nettet. På nettet kan du endda købe tøj på afbetaling med Klarna.


Klik og se vores anmeldelser

 

V

 

Vi har lige en video med lidt casual boheme stil.

;

 

Vi har også butik i Haslev :

Dust of Cph

Jernbanegade 49

4690 Haslev

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30

Fredag : 10:00 - 18:30

Lørdag : 10:00 - 14:00