Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Palliet kjole

Palliet kjoler. Vi værdsætter alle vores dejlige kjoler, men vi brænder altså specielt meget for en en flot palliet kjole.

Hver gang vi handler ind hos vores leverandører forsøger vi at finde nye designs i palliet kjoler. Det er ikke altid dette lykkes for os. Vi mener at der er forskel på store festkjoler med pallietter og så mere dagligdags agtige kjoler.

Det vi søger er en elegant men alligevel behagelig og komfortabel hverdags kjole som kan bruges til de fleste lejligheder.

Kan vi finde en sådan kjole og er den så også med pallietter - ja så har vi opnået en hel del. Her på siden kan du se et udvalg af vores her og nu sortiment af kjoler med pallietter. Dette udvælg kan ændre sig fra uge il uge - for er vi så heldige at vi finder en lækker model - så tager vi den hjem med det samme.

Nogle gange går dette simpelthen så hurtigt at vi ikke kan nå at få taget billeder og lagt palliet kjolen på shoppen inden den er udsolgt i vores butik. Vi arbejder på at få et noget større sortiment af disse kjoler - og du kan altid ringe til os for at høre om vi har flere modeller hjemme end lige dem du kan se på shoppen.

pr. side

pr. side
¨

Min palliet kjole.

 

Et interview med Lise Lotte Svendsen - en af vores glade kunder..

 

Du har købt en palliet kjole fra Dust of Cphe - hvorfor valgte du lige os ?

Jeg var inviteret til en fest , faktisk en fest for gamle skoleelever, altså mine gamle klassekammerater fra helt tilbage i 2004 hvor vi gik ud af folkeskolen.

Temaet var lagt op til noget disco agtigt - og mit problem var .- hvis jeg skal være helt ærlig - at jeg ikke havde lyst til at ofre flere tusinde kroner på tøj jeg ikke kunne anvende til senere brug. Jeg var på den anden side jo også bundet en hel til temaet, hvis jeg ville med til festen. En af mine allerbedste veninder bor i Borup og da hun også skulle med til klassefesten / jubilæet så talte vi selvfølgelig sammen om hvilken påklædning vi kunne vælge - låne eller leje. Hun  bor som sagt i Borup og jeg bor i Slagelse så jeg kommer jo ikke lige forbi de steder hvor hun handler tøj. Hun havde så været i Dust of Cph og havde købt en palliet kjole som hun mente hun kunne bruge både til denne festlige lejlighed og også til almindelig lidt mere højtidelig brug efter festen. Hun viste mig billeder af kjolen og jeg var solgt med det samme. Jeg ville også have sådan en palliet kjole - nu er der jo lige dette lidt tåblelige veninde problem - kan man komme i samme kjole ? -- heldigvis fandtes kjolen i en anden farve der også er en af mine yndlingsfarver. Jeg talte med Dust of Cph - om hvordan det er med retur ret osv. for jeg have simplethen ikke mulighed for at komme forbi butikken og prøve palliet kjolen. Jeg talte med Celina som stille og roligt guidede mig gennem hele forløbet og så købte jeg altså min palliet kjole på nettet hos Dust of Cph.

 

Er der noget i forløbet af din handel der kunne have været bedre ?

 

Helt ærligt - jeg var 100 % tilfreds - men då det var første gang jeg handlede tøj på nettet så var jeg altså noget usikker på om den nu også ville passe mig , og om den ville være pøn til mig - altså min palliet kjole. Heldigvis havde jeg jo min veninde i baghånden - huin havde lovet at finde en anden størrelse eller farve til mig hvis den jeg havde bestil ikke passede. Jeg må dog sige at Celina fra Dust of Cph havde ramt helt rigtigt - min palliet kjole både passede i størrelsen og i farven. Jeg var himmel henrykt. Nu har jeg en lækker kjole jeg både kan bruge til fest og også bruge til almindelige lejligheder.

 

Er der noget du fortryder ved dit køb af din palliet kjole.

 

Nej jeg frotryder intet med selve kjolen - det jeg nok er mest ærgerlig over er at jeg bor så langt væk fra Dust butikken - fordi jeg altså stadig elsker at gå rundt og mærke og prøve tøjet på . Jeg er ikke helt den type der kan vælge ud fra billeder. Jeg er til impulskøb - og samtidig så vil jeg mærke og prøve og lade mig inspirere.

 

Du er altså ikke til nethandel ?

Det vil jeg ikke sige. Jeg bliver bedre og bedre til nethandel - men er nok mest til at gå rundt og snuse til udvalget. Jeg har dog - skal sandheden frem - købt både leggings og sko gennem Dust of Cph's netbutik - og der var ingen problemer. Men helt ærligt - jeg ville helst have at butikken lå der hvor jeg bor. - Men det gør den jo ikke - så jeg må nok tage mig sammen og besøge min veninde i Borup noget oftere - så kan jeg jo slå 2 fluer med et smæk.

 

Vil du anbefale Dust of CPh til andre ?

NEJ - absolut ikke - så bliver der jo bare flere kunder til de gode tilbud og flotte modeller - og dermed bliver mine muligheder mindre :-). Nej spøg til side - det vil jeg - Specielt fordi alt bare fungerede til min tilfredshed.

 

Har du overvejet muligheden at købe tøj på afbetaling ?

Nu har jeg som sagt kun købt en palliet kjole og et par sko samt et par leggings og jeg har købt disse ting af 3 omgange - så prisen har hver gang været så lav at tanken ikke er faldet mig ind. Jeg har det egentlig nok bedst med at betale kontant (ja kontant bliver det jo ikke med kort ) fremfor at skulle købe noget på afbetaling. Men skulle jeg lige pludselig stå i en situation hvor jeg manglede noget tøj og ikke havde penge her og nu - så ja - det kunne jeg godt finde på , men jeg ville nok betale købet tilbage så hurtigt som muligt - bare fordi man kan handle f.eks palliet kjoler og betale over 6 måneder så kan man jo godt betale dem over f.eks 2 måneder.