Kjoler

Shop billige kjoler online på nettet her på vores webshop.Vi har din nye boheme kjole., og vi har også din palliet kjole.  Boheme kjoler og smarte modeller til alle situationer og i mange forskellige stile og i mange farve variationer, Det spændede  udvalg af kjoler online  vi her viser dig  giver dig et ekslusivt udvalg af  alle de smarte og lækre boheme of palliet kjoler på nettet du bare må eje til din garderobe.
Vi har udvalget og ekspertisen. Vi henter nye kjoler hver måned, og mange af dem kan du se her på shoppen. Desværre kan du ikke se alle kjolerne online  - så vil du se se alle vores kjoler så er det en god ide at kigge forbi vores forretning.

Betal på den måde der passer dig bedst f.eks , Dankort, Mastercard og Visa - eller endda på afbetaling via vores samarbejde med Klarna.
dibs se vores anbefalinger Klik her og se vores kunders bedømmelser !

Vigtigt: Laver du din ordre på kjoler online eller boheme tøj nettet hos os hverdage før klokken 16 så sender vi selvfølgelig den pakke samme dag

Læs mer

pr. side

pr. side
 

 

 

Det er klart at lige præcis en kjole er en af de beklædningsgenstande der aldrig går af mode.

Den kan kombineres i et utal af former og farver. Fra den lette sommermodel, til den mere eksklusive fest og aften kjole. Lige nu er det f.eks meget in at have en kjole med pallietter. VI gør desværre ikke så meget i de helt ekskusive gallakjoler, men har valgt istedet at satse på de mere versatile modeller,. Det vil sige boheme modeller og tøj på nettet modeller der kan anvendes til f..eks

 • Arbejdsdagen
 • Casual afslapning sammen med veninderne
 • Den hyggelige bytur i f.eks Tivoli
 • På stranden når du er på rejse i f.eks Spanien eller Thailand
 En definition af hvad en kjole egentlig er for en beklædningsgenstand kan du finde her
 
Vil du se hvad vi mener når vi siger boheme tøj - så kan du se Kate Moss her

Vi har valgt at satse på at have mange af vores  billige kjoler online  og til salg på nettet i webshoppen, men det største udvalg af vores kollektioner finder du i vores butik. Så leder du efter de helt rigtige modeller til en billig pris så er du kommet til det perfekte sted.  

Vi har også et stort udvalg af modetøj på nettet og mange flotte modeller i tøj på nettet til kvinder. Vi har vores egen import af kjoler og henter flere gange om måneden nye modeller direkte hos de store franske leverandører

Vi har ikke kun boheme modeller, faktisk har vi meget andet f.eks

 • Fodtøj
 • Accessories
 • Frakkker
 • Smykker
 • Bukser
 • Bluser
 • Toppe
 •  og mangre andre spændende ting.
 

Vi forsøger at gøre vores sortiment så bredt som muligt og dette har vi selvfølgelig i tankerne hver gang vi handler nye varer til vores udvalg.

 

 

For at lige snuse til den Parisiske charme er her en lille bid film fra et parisisk gademarked - Det er ikke her man køber tøj !!! - men hyggeligt er det nu:-)

 

 

 

 Et interview med Lene Andersen :

 

Du bor i Borup og alligevel vælger du at handle dine kjoler fra Dust of Cph på nettet hvorfor ?

Ha - ja jeg bor i Borup - men jeg pendler frem og tilbage til København hver dag , så jeg synes egentlig ikke jeg har tid til at shoppe når jeg endelig er kommet hjem. Der er jo de almindelige daglige gøremål som skal ordnesw. Børnene skal hentes, der skal handles ind og laves mad. Når det så er weekend er vores familie så heldige at vi har et sommerhus i Rågeleje som vi ser meget frem til at være i.

Så faktisk - bor jeg i Borup men er aldrig rigtigt ude at handle. Til gengæld kan jeg godt lide når der er kommet lidt ro på hjemmefronte, børnene er lagt i seng osv. at blive inspireret på jeres webshop. Ser jeg så noget jeg kan lide ja så køber jeg det - men får det leveret til købmanden i Rågeleje - så kan jeg hente varen når vi er i sommerhuset.

Jeg ved det nok er en lidt alternativ måde at shoppe tøj på , men det er den måde der passer mig bedst.

 

Er det svært at handle kjoler og tøj på nettet ?

Svært og svært - nej det er det vel egentlig ikke. Det største problem er man lige skal vænne sig til ikke at kunne prøve tøjet først, man skal altså have en evne til at forestille sig selv i f.eks netop den kjole man har set på nettet. På den anden side - skulle det gå helt galt, kan varen jo leveres tilbage, så der er faktisk kun mistet den tid det tager at hente pakken - og jeg er jo alligevel hos købmanden når vi er i sommerhus, så for mig er det let - meget let og noget af en win-win situation.

Har du venner og bekendte som også handler meget på nettet ?

Faktisk synes jeg at flere og flere af mine bekendte anvender nettet mget mere nu, end for bare et år siden. Jeg har f.eks en god veninde i Holstebro - hun og jeg deler tøjsmag. Når jeg så har købt noget tøj jeg er meget tilfreds med, så ringer jeg til Linea i Holstebro - og ofte så ender det med at hun også køber en model. Det er lidt som om at afstande pludselig ikke betyder så meget. Hele Danmark er blevet ens nærområde.

 

Nu når du handler så meget på nettet - hvad så med handler fra udlandet ?

 

Ja det har jeg faktisk. I starten tænkte jeg - øj hvor billigt - mange gange ser man ja reklamer for ting der er så billige at man næsten ikke tør tro på. Jeg har altid fået mine varer - skal jeg lige huske at sige - men det er yderst sjældent varen har lignet det jeg mente at have bestilt. Nogle gange er det lykkedes mig at bestille gennem europæiske webshops (troede jeg) men varen kom fra f.eks Kina eller Hongkon - det koster så lige 185 kr. i toldbehandling, moms og afgifter kommer så bagefter - og tit har kvaliteten været utroligt ringe. Så står man der med en bluse eller et par bukser - der pludseligt har kostet 2-3 gange den pris man troede de skulle koste - og endnu værre med en vare man har lyst til at sende retur. Problemet er bare at det koster mere at sende varen retur til Kina end varen kostede og det kan virke helt uoverskueligt. Så nej - jeg handler faktisk kun i udlandet når jeg er på ferie og selv kan checke varens kvalitet.

Er der nogle gode råd til nethandel som du vil give videre ?

 

Ja der er et par få gode regler , som jeg af bitter erfaring har lært mig.

Jeg køber kun fra butikker der tager betaling med dankort eller kreditkort - så er jeg beskyttet hvis varen ikke kommer frem

Jeg handler kun fra butikker på nettet der har en kundeservice der er åbent indenfor normale åbningstider - dem der har åbent f.eks 18 - 20 er oftest hobby shops - der ikke er nemme at få fat i hvis behovet skulle opstå.

Jeg handler kun fra butikker der har mulighed for at kunderne kan give deres anbefaling ris eller ros videre så andre kan læse om deres oplevelser.

Dette er vel i store træk nogle af de regler jeg selv går efter. Så kan jeg også bedst lide at handle fra butikker der har lavet deres egne billeder af varen. Jeg ved at dette tager tid, og det egentligt er et kvalitets stempel af butikken. Mange andre benytter standard billeder som de får direkte fra leverandøren og de ved oftest intet om varen, hvorimod dem der selv har lavet billeder ved dels hvordan man får f.eks blusen på, om der er noget der er lidt besværligt med blusen osv. det er for mig et kvalitetsstempel at vide at butikken faktisk har haft varen mellem fingrene selv.

 

 

 

 

 

 

 

Vi har også butik i Haslev :

Dust of Cph

Jernbanegade 49

4690 Haslev

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30

Fredag : 10:00 - 18:30

Lørdag : 10:00 - 14:00

.