Bukser

Boheme bukser til kvinder samt andre fede bukser til alle tilfælde i masser af forskellige modeller og farver. Det sortiment vi fører har  alle de lækre og moderigtige  benklæder du bare må eje. Vi udvider hele tiden vort eksklusive sortiment i benklæder til kvinder.

Her på shoppen samt i butikken tager vi alle former for betalinger, Dankort, Mastercard og Visa samt på afbetaling med Klarna.

betal med mastercardbetal med dankortbetl med paypal dibs se vorews reviews Klik og se hvad vores kunder synes om os !

PS: Lægger du din ordre inden kl. 16.00 sender vi dine varer samme dag

Læs mer

pr. side

pr. side
 

 

 

Hos DUST of CPH finder du velassorteret udvalg i bukser online.  Vi har også mange boheme bukser. Derfor er vi helt rigtige for dig der søger efter de helt rigtige eller specielle bukser i luxury boheme stil til kvinder og kan du lide at handle online. Der et her du skal kigge. Herunder har du  en lille oversigt over en del af vores mange smarte bukser og du kan vælge at handle online eller komme til vores butik. og både se og prøve de enkelte boheme eller smarte bukser . Vi har også meget smart tøj til kvinder

Du skal vide at du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller hvis du vil lave en aftale for at komme forbi butikken i Haslev. I vores butik  kan du selvfølgelig både se , prøve og hvis du har lyst købe de modeller i boheme benklæder  fra vores udvalg af jeans leggings og andre benklæder og  modetøj som du kan se online her - samt en del benklæder til kvinder som endnu ikke er lagt på shoppen endnu.

Vi har for butikkens vedkommende besluttett at have åbningstider der sikrer dig den største fleksibilitet i dagligdagen.

Vores kundeservice (telefon service)  har således også åbent alle ugens dage (også lørdag + søndag) mellem kl. 10 - 22 på vores kundetelefoner.

Vi vil gøre vores yderste for at have et stort og eksklusivt udvalg af smarte bukser online (i luxury boheme stil) , og har du i denne forbindelse kommentarer, ris eller ros til vores udvalg af benklæder eller andet , så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi holder fast i gamle dyder - vi er til for kunderne - men når det er sagt, så er det vores målsætning at vi skal være meget fremtidsorienterede både hvad gælder kollektioner, åbningstider samt alle gode nye tiltag.

Vi har også butik i Haslev :

Dust of Cph

Jernbanegade 49

4690 Haslev

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30

Fredag : 10:00 - 18:30

Lørdag : 10:00 - 14:00

 

 

Som du kan se har vi en hel del boheme benklæder. Vi er i Paris og Italien mange gange hvert år, for at hente nye modeller af smarte bukser med hjem. Vi kender de helt rigtige producenter og kan derfor få de lækre benklæder med hjem, som du ikke lige kan finde andre steder. Vi har - da vi jo ikke er Danmarks største tøjbutik - valgt at tage mange modeller af f.esk jeans  med hjem hver gang, men vi tager derfor kun få antal af hver model med hjem - med få antal mener vi max 12 styk af hver buks. Det kan derfor godt betale sig at være hurtig når du ser et par bukser eller noget boheme tøj som du er helt vild med og så kan du ennda købe tøjet på afbetaling.

Nu er det jo let bare at skrive en masse rosende ord - men herunder kan du se en oversigt over hvad vores kunder som har købt benklæder til kvinder synes om os.

Tina Krogsøe har anmeldt Dust of Cph. – 5 stjerner 26. september ·

Til dato den eneste butik jeg har besøgt, hvor alt tøj er lækkert. Alle sko er lækre. Tak for et fantastisk udvalg. Og top betjening. Altid imødekommende og hjælpsom. . Så absolut op til flere besøg værd !!!  

Stephanie Pinto Novo har anmeldt Dust of Cph. – 5 stjerner 23. september ·

De har en virkelig fed stil elsker deres tøj

Denia Dybdahl har anmeldt Dust of Cph. – 5 stjerner 29. september

· Fantastisk butik og man bliver altid mødt med smil og god behandling. Og det bedste er, at den ligger i Borup hvor man er opvokset og bor

Emma Andersen har anmeldt Dust of Cph. – 5 stjerner 24. september ·

Super god butik med masser af lækkert tøj Altid god service og betjening Intet man kan klage over

Freia-Isabella Böll Pedersen har anmeldt Dust of Cph. – 5 stjerner 30. april ·

Jeg elsker denne butik køber stort set alt mit tøj der ! Og super flinkt personale

 Sisse Charlotte Petersen har anmeldt Dust of Cph. – 5 stjerner 15. april ·

Super lækkert tøj og ikke mindst rigtig god betjening

Nanna Ragnhild har anmeldt Dust of Cph. – 5 stjerner 5. november 2014 ·

Total ny yndlings butik! Den gav mig en kæmpe succes oplevelse. Fede priser, størrelser for alle & personalet er bare så søde & har styr på hvad de snakker om!

Herunder har du en lille oversigt over en del af vores mange modeller i tøj til kvinder på nettet. VI har også et showroom samt en butik hvor du kan se og, prøve og købe de enkelte modeller.Husk at vi har en kunderservice der sidder klar ved telefonerne alle ugens 7 dage fra 10 - 19,

Vi har også butik i Haslev :

Dust of Cph

Jernbanegade 49

4690 Haslev

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30

Fredag : 10:00 - 18:30

Lørdag : 10:00 - 14:00

Dust of Cph vores varer

 

Vi har valgt at holde åbent på de tider der sikrer dig den største fleksibilitet i dagligdagen.

 

 


Bukser slangeprint