Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Beskyttelse af data
Registrering af dine personlige oplysninger bliver altid behandlet etisk korrekt af DUST of CPH, Vi betragter dine personlige data som en tillidssag.

Som registreret hos DUST of CPH, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DUST of CPH via e-mail: info@dust-cph.dk.

I DUST of CPH giver vi ingen oplysninger videre til 3. mand. Du risikerer altså ikke, at vi sælger oplysninger eller bruger dem i anden interesse, end for at kunne levere ordren til dig. Når du står for at gennemføre en bestilling, er der en række oplysninger, du skal give, nemlig navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Disse oplysninger anvendes kun til brug for levering af ordren. Personoplysningerne registreres hos DUST of CPH og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven). Når du betaler med Dankort eller andre typer kreditkort i DUST of CPH er dine data beskyttet med en sikkerhedsmetode der hedder SSL. Dette betyder at dine data er krypterede og ikke kan komme uvedkommende i hænde. DUST of CPH opbevarer ikke kundernes Dankortoplysninger, men formidler blot kontakten til PBS, der er afgørende for at vi kan hæve det beløb som er lig med betaling for den afgivne ordre og det af dig som kunde godkendte beløb.

 

Bestilling og afbestilling
Det er muligt at bestille online via ordreformularen i DUST of CPH. Bestilling kan også ske pr. telefon: alle hverdage mellem kl 10.00 og 22.00. Ved bestilling sender DUST of CPH en ordrebekræftelse til den e-mail adresse du har angivet. Den bedes du gemme, hvis du skal i kontakt med os på et senere tidspunkt. Ved betaling med Dankort, andre kreditkort eller anden forudbetaling bliver ordren ekspederet, når betaling er registreret i DUST of CPH.

DUST of CPH ekspederer i videst muligt omfang ordrer samme dag, evt. indenfor 1-2 dage. Derfor bedes eventuelle afbestillinger også afgives så hurtigt som det lader sig gøre, for at undgå, at varen allerede er blevet afsendt.

Alle ordrer som er afgivet i DUST of CPH inden klokken 16.30 på hverdage prøver vi at ekspedere samme dag. 

Det vil hjælpe på behandlingen af en afbestilling hvis du giver os dit ordrenummer. Ordrenummeret får du via den e-mail som du modtager straks efter din ordreafgivelse.

Der er mulighed for at se tidligere ordre ved en login mulighed på hjemmesiden. 

Betalingsmuligheder
I DUST of CPH kan du betale med forskellige kreditkorts. Derved kan du vælge den betalingsform der passer dig bedst. De forskellige betalingsformer medfører forskellige fragt/administrationsomkostninger.

Betaling via Dankort, VISA, MasterCard, e-Dankort, Diners, American Express, JCB og VISA Elektron
Betaling med disse kort på nettet er en hurtig og sikker måde at betale sine varer på. Når der betales med kreditkort opkræves et gebyr. Dette gebyr pålægges normalt forsendelsen, men hos DUST of CPH betaler vi dette gebyr.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken DUST of CPH eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra DUST of CPH. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Disclaimer
Når du handler DUST of CPH accepterer du som kunde, samtidig vores samlede handelsbetingelser.

Forsendelse
Bestillinger modtaget på hverdage inden kl. 16.30 prøver vi at ekspedere samme dag. 

Fortrydelse & fortrydelsesret
Har du fortrudt købet inden 14 dage og ønsker at returnere en vare skal du blot sende den til:

DUST of CPH
Jernbanegade 49
4690 Haslev
 

Endvidere skal du vedlægge oplysninger der gør det muligt for os at identificere dig. Det vil sige at du skal huske at vedlægge en kopi af fakturaen, hvis ikke du har gemt denne skal du skrive dit navn, adresse og telefonnummer. Endelig skal du huske at skrive dit konto og registreringsnummer til banken så vi kan overføre pengene til dig. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Returnering skal ske i original emballage, og i væsentlig samme stand og mængde som det modtagne. Sørg derfor at den sendes forsvarligt til os. Når du har sendt en vare retur til os krediterer vi den og indsætter pengene på din konto så snart vi har haft lejlighed til at undersøge varen dog senest efter 30 dage. Uafhentede pakker betragtes som fortrydelse.

Vi tager af hygiejniske grunde, ikke lingerie retur, hvis plomberingen er brudt.
Strømper og andet lingeri i engangs emballage (plomberet) kan kun returneres såfremt emballagen er ubrudt.

Fragtpriser
 

Pakke / brev med omdeling leveres af Post Danmark eller DAO , til en pris fra 39 kr..
 

 

Garanti
Alle produkter / varer solgt i Danmark via vores online butik sælges under hensyntagen til gældende dansk lov. Købelovens § 83 sikrer forbrugeren at denne på alle produkter har 2 års garanti. Alle virksomheder herunder internetbutikker skal således give kunden 2 års garanti på solgte produkter.

Ordrebekræftelse
Når du har bestilt varer i DUST of CPH modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Dette er dit bevis på at vi har registreret din ordre, samt vores accept af at der er indgået en aftale om at vi skal levere varer til dig. Den korrekte mailadresse skal indtastes for at du kan få denne bekræftelse.

Ordrebekræftelsen indeholder oplysninger om dine valg af betalingsform, hvilke varer der er bestilt og den samlede pris inklusive forsendelsesomkostninger.

Momsfri/importtold
Vi sender ikke varer på udførsel. Dvs. at alle ordrer sendes / betales inkl. dansk moms, som du kan søge om at få tilbage i dit eget land, ved at rette henvendelse til told og skat med fakturaen.

Der kan forekomme import told/ toldgebyr ved forsendelser til udlandet. Beløbet størrelse er afhængig af værdien af din pakke. Dette skal du selv afholde, dette kan ikke refunderes.

Priser
Alle priser i DUST of CPH er inklusive 25 % moms. Administration og forsendelsesomkostninger er afhængig af måden du ønsker at få din ordre sendt på. Det vil fremgå når forsendelsesformen er valgt.

Reklamation
Har du en defekt vare som er købt via DUST of CPH kan du inden for 2 år fra du har modtaget varen, returnere den til os kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:

DUST of CPH
Jernbanegade 49
4690 Haslev
 

Det vil både for dig og os være hensigtsmæssigt at få en defekt vare byttet så hurtigt som muligt. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Husk at oplyse hvilken fejl eller mangel varen har.

Garantien omfatter alle fejl der kan henvises til produkt fejl eller fejl der opstår som følge af NORMAL brug af varen. Herunder er ikke omfattet naturlig slidtage, forkert brug af varen eller lign. og ej heller skader som hører under forsikringer eller lign.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i DUST of CPH overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Vi tager forbehold for udsolgte og udgåede varer, prisændringer, tastefejl, leverandørsvigt mv.
Vi forbeholder os ret til at annullere din ordre eller dele heraf, såfremt vi ikke kan levere ordren inden for den tidsfrist der er oplyst i ordrebekræftelsen, i tilfælde af udsolgte og udgåede varer, leverandørsvigt mv.