Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Dametøj på nettet

29 kr i  fragt for alt vores dametøj på nettet;

Nathali fra Paradise Hotel var lige forbi - så slap hun for at betale fragt - MEN det gør du også , endda uden at du behøver at kigge forbi.

I de senere år er det blevet meget populært at søge efter dametøj på nettet  

Når man så finder lige præcis det stykke tøj man har søgt, er det at man opdager at det kan godt være tøjet er billigt, men så kommer der fragt og alt muligt andet oven i - vi har fjernet dette irritations moment. Vælger du selv at hente din pakke på det nærmeste udleveringssted (dette er ofte en dagligvare butik, eller andet du ofte kommer forbi, eller måske endda handler i) så er fragten gratis. Vil du have varen hele vejen hjem til dig selv så koster det kun 39, - kr.

 

Det kan være lidt af en udfordring at finde og bestille det tøj man søger, for når tøjet er fundet så begynder spørgsmålene at melde sig 

  • Er tøjet i den rigtige størrelse ?
  • Passer tøjet til min kropsform ?
  • Er det ef en god kvalitet 
  • Kan jeg lide at have tøjet på
  • Er farven den rigtige
  • og sikkert mange flere spørgsmål
Det er svært på en webshop at svare på netop disse spørgsmål. Vi anbefaler at du ringer til os hvis du er det mindste i tvivl. Vi ser ikke vores webshop som en stand alone shop, men som en mulighed for at nå de kunder der bor langt væk. Og derfor vil vi gerne også på vores webshop tilbyde den service vi tilbyder vores butikskunder. VI er altså til for dig, og vi er aldrig længere borte end et telefon opklad, eller en mail. Nogle af de muligheder vi har for at hjælpe dig hviks du f.eks har Skype, eller email er f.eks
 
  • Vise lige præcis det dametøj du leder efter på en Skype video chat
  • Vende og dreje tøjet i præcis de vinkler du vil se
  • Fortælle dig om tøjet - så er vi sikre på at få besvaret netop dine spørgsmål
Har du ikke Skype - så ring alligevel - nu kan vi i det mindste besvare dine spørgsmål, og evt. optage en video af tøjet og sende denne til din email.
For os er det vigtigt at netop dine behov bliver helt dækket. Så er der noget du mangler eller vil vide - ring til os.
 

 

Dette er hvad vi gør for at finde netop det tøj til damer der gør dig til en tilfreds kunde.

At finde det helt rigtige dame kan være lidt af en udfordring. Der skal tages hensyn til modens tendenser, årstiden og varenes krav til plads i udstillingen. Vi prøver at løse alle disse udfordringer på den mest effektive måde. Vi har valgt selv at hente vores kollektioner, på denne måde er vi ikke afhængige af hvad de store distributører har besluttet. Vi kan vælge helt frit mellem mange hundrede forskellige producenter og designere. Dette tager selvfølgelig lidt mere tid. Der kommer ingen sælgere og viser os kollektionerne, vi skal selv finde dem. Vi skal også selv tage turen til Paris eller Milano for at kigge på varerne (det lyder som en dejlig ferie - men det er hårdt arbejde :-)). Derfter skal vi se, prøve og udvælge lige de kollektioner vi vil have med hjem. Istedet for at handle hos en leverandør og dermed kan få en faktura, så skal vi betale mange mange forskellige leverandører og alt dette tager tid. Når så alt dette er sagt, så er der jo en grund til at vi gøre det på denne måde. Vi mener vores udvalg af specielt dametøj på nettet bliver meget mere nuanceret end ellers. Vi sætter også en øre i at finde lige præcis det udvalgder får dig til at blive gald. Og endelig så betyder det at vi får nye varer hjem nøsten hver uge. Du kan altså altid finde noget nyt dametøj på nettet her hos os. 

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev - så får du automatisk besked når vi har spændende nyheder - alternativt skal vi jo dele brochurer ud på denne måde, og det er nok ikke helt miljævenligt :-)

 

 

Det skal ikke være en hemmelighed at det største udvalg af vores kollektioner, det finder du i vores fysiske butik. Dette skyldes at en del af vores meget spændende dametøj - f.eks til store størrelser, det tager vi kun hjem i få eksemplarer af hver model og derfor er det oftest allerede solgt inden vi får fat i en model, fotograferet tøjet og lagt det til salg i vores webshop.

Som du kan se har vi en hel del dametøj. Vi er i Paris og Italien mange gange hvert år, for at hente nye modeller af de spændende kollektioner med hjem. Vi kender de helt rigtige producenter og kan derfor få de lækre modeller med hjem, som du ikke lige kan finde andre steder. Vi har - da vi jo ikke er Danmarks største tøjbutik - valgt at tage mange forskellige modeller af dametøj med hjem hver gang, men vi tager derfor kun få antal af hver model med hjem - med få antal mener vi max 12 styk af hver model. Det kan derfor godt betale sig at være hurtig når du ser noget i vores udvalg som du er helt vild med.

Ikke alt er tøj :-) - hvad med en lækker crepe ?

 

 

 

 

 

Vi har også butik i Haslev :

Dust of Cph

Jernbanegade 49

4690 Haslev

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30

Fredag : 10:00 - 18:30

Lørdag : 10:00 - 14:00

 

Vi håber at vores eksklusive udvalg af dametøj på nettet - specielt i boheme stil ogsa kaldet boheme tøj eller tøj i boheme stil og  via vores fokus på tøj til kvinder, vil blive din foretrukne handelspartner når du ønsker at købe tøj på nettet.

Vi glæder os til at få dig som kunde, og vi vil gøre vores yderste for at du bliver mere end tilfreds. Vi tror og lever efter at kunderne er vores vigtigste aktiv og vi vil gøre vores allerbedste for at gøre oplevelsen ved at handle hos os 100% perfekt.

Kan man så måle hvor tilfredse vores kunder på nettet er ? specielt når det drejer sig om salg af dametøj på nettet ? .Ja det kan man faktisk. Vi har valgt at give alle vores kunder mulighed for at skrive deres bedømmelse af vores service og varer. Denne bedømmelse kan alle se på vores Facebook profil. Vi skjuler intet - laver vi en fejl, så lærer vi af denne og gør det bedre, måske endda perfekt, næste gang.

Mange af vores kunder og besøgende har profil på Facebook her  er det smart og hurtigt at oprette en andeldelse (en bedømmelse) af en butik der har en fanside på Facebook. Vi vil gerne bede alle vores mange kunder om at bedømme os på Facebook, med disse bedømmelser  lægger vi alt frem og vi kan forbedre os via  de fejl som vi selvfølgelig også gør, og på denne måde blive bedre til at sælge vores spændende boheme tøj modeller

Du kan se vores kunders bedømmelser af os ved at klikke her.

 

 

 

God førnøjelse i vores webshop.