Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Boheme tøj og tøj med blonder - Billige priser og Gratis fragt  ✓


 

Det er faktisk blevet meget almindeligt at søge efter boheme tøj samt tøj med blonder alternativt billigt boheme tøj på nettet.

Har du fundet os ved at lave en sådan søgning på nettet - så er du havnet det helt rigtige sted.

Ved at benytte en webbutik er det oftest er det muligt at finde et udvalg der er større og med priser der kan være meget billigere end dem du oplever når vælger  at gå i en butik ude i den virkelige verden.

Du skal vide at dette er ikke tilfældet hos os. Vi har samme lave priser både på vores webshop og i vores butik. Forskellen hos os er at vi har et større udvalg af boheme tøj i butikken end vi har på vores webshop. Årsagen til dette er at vi har visse modeller som vi kun har meget få modeller af. Det er derfor næsten umuligt at lægge disse produkter med f.eks 2-3 eksemplarer online, og oftest bliver de faktisk solgt meget hurtigt i butikken. Derfor kan vi selvfølgelig kun anbefale at du også kigger forbi vores fysiske butik, da du her kan se alt vi har. Webshoppen indeholder en meget stor del af vores kollektion og er der noget du ikke umiddelbart kan finde, så ring til os - det kunne jo være vi havde lige præcis det du søger.

 

Vi har her hos Dust of Cph både fysisk butik og webshop med boheme tøj. Vi har specielt et stort udvalg i denne tøjstil som vi har i store størrelser. Her er det dog sådan at vi kun har en eller to eksemplarer af hver model, tilgengæld har vi oftest 50 - 70 forskellige modeller i store størrelser.

Hver måned er vi i Paris hvor vi håndplukker og meget selektivt udvælger lige præcis de modeller som vi mener udtrykker boheme stilen bedst.
Vi kan på grund af vores store erfaring og kontakt net til de store leverandører af billigt boheme tøj finde lige præcis de kollektioner som
vi ved du vil elske.

Er du i tvivl om hvad boheme stilen er ? så kan du se lidt inspiration ved at klikke her og læse en Vogue artikel om Kate Moss.

Da vi efterhånden gennem nogle år har opbygget et stort kendskab til hvor og hvad vi skal handle, så kan vi oftest
og få vores tøj til de helt rigtige priser og dette kommer dig som kunde tilgode - hvorfor betale mere end højst nødvendigt ?.

Selvom vi har stor erfaring med boheme tøj så kan det desværre ske at vi misser lige præcis den model du er vild med, men så er vi meget lydhøre.
Ring, skriv eller kom forbi så tager vi en snak om lige præcis den model af boheme tøj du gerne vil have, og så prøver vi selvfølgelig
at få denne model med hjem næste gang vi tager til Paris.

Ved løbende at supplere vores kollektioner med de nyeste varer og trends fra Frankrig så vil der altid være nyheder og spændende ting i butikken. Derfor kan det godt anbefales at kigge forbi engang imellem vi får faktisk nyt boheme stil tøj hjem flere gange hver måned.

Vi henter også tøj i store størrelser med hjem - disse modeller er også i boheme stilen og er altså også det vi kalder boheme tøj. Vi har fundet nogle meget dygtige leverandører der er leveringsdygtige i tøj til store kvinder.

Disse kollektioner er altså alle specielt uvalgt af os og er alle i boheme tøj kategorien. Med hensyn til vores tøj i store størrelser så prøver at tage så bredt et udvalg med hjem hvergang.
Skal vi have det brede udvalg så må vi også desværre være så selektive at vi kun kan tage få eksemplarer med hjem af hver model. Det er derfor
en god ide løbende at se hvad vi har hjemme af disse modeller.

Vi håber at også du vil blive inspireret af vores mange spændende modeller i boheme stil, og at du også  vil blive en af vores mange tilfredse og glade
kunder. Vi glæder os til at byde dig velkommen og til at betjene dig.

Vi har ikke kun tøj i boheme stil. Vi har også

  1. Sko
  2. Støvler
  3. Accesories så som armbånd , hårspænder, halskæder og smykker
  4. Frakker og jakker
  5. Boheme kjoler - specielt kjoler i boheme stil og kjoler med palietter
  6. Shorts
  7. Bukser , jeans, og billige leggings
  8. Oversize Bluser - bluser og tunikaer

og meget meget mere.

 

Lidt inspiration i boheme tøj som er billigt kan du se her :

 

 

 Interview med Celina.

 

Hvorfor blev det lige præcis boheme stilen og boheme tøj du valgte som kollektion ?.

 

Ja - det skyldes vel nok at jeg selv var en tur i udlandet, hvor jeg tilfældigt kom til at overvære et show med fremvisning af tøj. Det var et lille modeshov, men meget meget overbevisende. Det viste sig - senere forstod jet - at det var en kæde af butikker som var specialiserede i boheme stilen. Jeg ledte så med lys og lygte da jeg kom tilbage til Danmark for at finde lignende butikker. Jeg fandt faktisk en hel del, men alligevel ikke rigtigt nogen der var 100% som det  jeg søgte, Jeg talte med veninder og venner, men syntes stadig ikke at jeg kunne finde helt præcist det jeg søgte. Så var der jo kun en vej :-), at gøre det selv. Det vil sige at begynde at importere eget tøj i boheme stil og begynde at sølge disse modeller. Alt dette er nogen år tilbage,

 

Vi vil glæde os til at du også bliver en glad kunde hos os, og vi vil som altid gøre alt hvad vi kan for at du bliver både glad og tilfreds - det er jo vigtigt at du som kinde får en oplevelse der gør dig glad. Vi tror og lever efter at kunderne er vores vigtigste aktiv og vi vil gøre vores bedste for at gøre din oplevelse ved at handle hos os helt perfekt.
 
Kan man så måle hvor tilfredse vores kunder er når de handler hos os enten i butikken eller på nettet ? specielt når det drejer sig om køb af billigt boheme tøj på nettet ? . Ja det er vi helt sikre på at man kan.

Vi har valgt at benytte Facebook som den kanal hvor vi måler og lærer af samt viser alle andre hvor tilfredse vores kunder er når de handler hos os.

Mange mennesker har idag en Facebook profil og med en profil er det nemt og effektivt at oprette en anbefaling, ris eller ros af en butik der har en side på Facebook. Vi opfordrer meget gerne  alle vores kunder til at bedømme os på Facebook, På denne måde lægger vi alt frem både for nye og nuværende kunder - intet er skjult enten gør vi det godt eller også er vi ikke værdige til at drive denne form for butik , og vi kan lære af de fejl som vi selvfølgelig også gør, og på denne måde blive bedre til at betjene dig som kunde.
 
Du selv læse hvad de kunder der allerede har handlet hos os synes, hvis du klikker her.

Vi er nok lidt gammeldags, vi mener nemlig stadig at kunden har ret. Og vi ved at at vi kan forbedre vores butik ved løbende at lytte til vores kunders ideer, ris, ros, og andre bemærkninger og ønsker.

Vi glæder os til at byde netop dig - velkommen som kunde hos os.

 

Ps. boheme tøj på mode ugen med en af de store stjerner kan ses her 

 

pr. side

pr. side

 

Vi har også butik i Haslev :

Dust of Cph

Jernbanegade 49

4690 Haslev

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30

Fredag : 10:00 - 18:30

Lørdag : 10:00 - 14:00

 

 

 


 
God fornøjelse i vores webshop.