Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Boheme tøj på nettet .- Gratis fragt

Boheme tøj på nettet. Hos DUST of CPH har vi et stort udvalg i boheme tøj på nettet.

Vi er eksperter i netop denne tøjstil. Vi har gennem vores mange år i tøjbranchen opbygget et knowhow og et netværk, der gør at vi kan handle vores varer til meget lave priser. Denne fordel givert vi videre til dig som kunde. Vi ved også hvornår de enkelte leverandører skifter kollektioner og udvalg. Dette er med til at sikre at vi konstant kan få nye modeller og kollektion ind i vores butik.

Som du sikkert ved ar Frankrig boheme stilens hjemland. Vi henter selvfølgelig vores kollektion netop derfra, og Milano som også er et af knudepunkterne indenfor mode, der kommer vi også en del gange hvert år.

Hvad er så boheme tøj ?

Først skal man måske sige hvad er boheme ? WIki giver en meget god forklaring på en boheme her.

Boheme tøjstil er også en afslappet stil der ikke er bundet af normer. Oftest er den sammensat af tøj der er lag på lag. Vi hører engang imellem at boheme stilen kun er for unge kvinder - dette er bestemt ikke sandt. Stilen er for alle uanset alder , men det kræver nok at man føler lidt ung i sit sind. Prøv at se videoen herunder med forslag til kvinder +50 indenfor denne stilart.

Der er en del repræsentanter for boheme stilen f.eks

er her en interressant Pinterest side med repræsentanter for boheme stilen.

Eller kan vi i flæng nævne

    • Kate Moss
    • Kate Winslet
    • Olsen søstrene 
og mange mange flere.
 
Vi har det udvalg du søger. 
 
Alt hvad vi har i vores sortiment er specielt udvalg. Nogle gange har vi været hos mere end 70 - 80 leverandører for at finde lige præcis de modeller vi mener vil passe perfekt i vores udvalg. Vi er så fokuserede at vi hellere vil tage hjem tomhændede istedet for at komme hjem, med kollektion vi ikke kan stå inde for. Dette er let at sige, for det er aldrig sket for os - men grundlæggende vil vi kun have kvalitet vi kan stå inde for. 

Vi har kjoler online og mange billige kjoler til kvinder. Så leder du efter de helt rigtige mode boheme kjoler til en billig pris så er du kommet til det rigtige sted. Herunder har du en lille oversigt over en del af vores mange billige og smarte kjoler i boheme stil online. Husk på at vi også har et stort udvalg af toppe til kvinder  og vi har selvfølgelig også modetøj på nettet mange vil sikkert også søge vores stil under boheme tøj. Det kan altid blive lidt nørdet når man som os brænder 100% for at have det udvalg vi mener giver vores kunder den absolutte top oplevelse.

Vores fysiske butik ligger i Borup. Nu skal vi nok med det samme indrømme at Borup måske ikke ligefrem er verdens navle. Men vi har nogle - synes vi selv - suveræne lokaler netop her. Og ved ikke at være placerede på et fashionablet indkøbsstræg, så sikrer vi samtidig at vores omkostninger til husleje og lignende bliver holdt på et niveau der sikrer at vi kan sælge vores produkter uden at kunderne skal betale for vores placering. Det er klart at dette så medfører lidt andre ulemper - dels skal de fleste kunder  bevidst køre til vores butik, men virkeligheden har vist os at det gør de fleste gerne. Det er nok mest en overvindelse der skal til den første gang. Har man været her en gang, så kommer man gerne tilbage.

Alternativt har vi jo så muligheden for at du kan benytte vores webshop, hvor du kan sidde hjemme i fred og ro og alligevel undytte vores vide, udvalg og billige priser.

Ved at handle på nettet kan du faktisk vælge at få varerne helt hjem til din postkasse, eller om du vil hente din pakke når du alligevel skal ud at handle.  

 

 

Du kan også vælge at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder og gode tilbud tilsendt til din mail, så er du altid sikret mod at overse de gode tilbud.

 

 

 

 

Vi har også butik i Haslev :

Dust of Cph

Jernbanegade 49

4690 Haslev

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30

Fredag : 10:00 - 18:30

Lørdag : 10:00 - 14:00