Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Boheme stil 

Der er efterhånden kommet en del butikker der sælger tøj i boheme stil på nettet.

Du har muligvis også fundet vores webshop ved at lave en søgning, og vi er glade for at du har fundet netop os.. 

Vi hos Dust of Cph har egen import af tøj i boheme stil, direkte fra leverandørerne i Paris.

Ved selv at importere vores kollektioner undgår vi at skulle vente på at en dansk distributør finder modellen og bestiller den hjem. Vi henter flere gange pr. måned, og ved at gøre det på denne måde så sikrer vi at der altid er nyheder i vores butik,

Det er også en hel del billigere (men selvfølgelig også lidt mere besværligt for os) selv at hente vores modeller. Vi lader selvfølgelig denne prisforskel komme dig til gode. Så kort sagt :

  •  Vi tager besværet - med at finde og hente vores tøj kollektioner
  • Du får billigere priser
  • Du får større udvalg
  • Du får en hurtigere udskiftning af vores modeller

Hvorfor gør vi det så på denne måde ?. Fordi vi lever og ånder for vores lækre udvalg af tøj i boheme stil. Vi nyder at pusle om produkterne og vi glæder os hver gang en af vores kunder bliver glade. Specielt med vores efterhånden store udvalg af modeller af tøj i store størrelser, kan vi se og mærke glæden hos vores kunder, når de finder en model der bare føles helt korrekt at have på.

Vi har selvfølgelig ikke udelukkende boheme tøj. Vi har også tøj i casual stil, og alt det du ellers normalt finder i en tøjbutik. Udover tøj forsøger vi at holde et mindre , men helt håndplukket udvalg af fodtøj så som, sko, støvler, ballerinaer og sandaler. Og tasker og accesories har vi også et præsentabelt udvalg af.

Vi burde derfor have noget til enhver smag.

 

 

 

Vi har også butik i Haslev :

Dust of Cph

Jernbanegade 49

4690 Haslev

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30

Fredag : 10:00 - 18:30

Lørdag : 10:00 - 14:00

, selvom vi både har webshop og fysisk butik - så vil dette ikke hindre os fra at deltage i diverse messer rundt i landet hvor vi kan glæde vores kunder med at vise et stort udvalg af tøj i boheme stil .Vi kan ikke deltage i alle messer, men vi plejer at findes med på f.eks

Livsstil på Ledreborg , og andre lidt mere livsstils orienterede udstillinger og messer.

 

  

Vi håber at vores eksklusive udvalg af tøj på nettet i boheme stil ogsa kaldet boheme tøj ,vil blive din foretrukne handelspartner når du ønsker at købe tøj på nettet.
 
Vi glæder os til at få dig som kunde, og vi vil gøre vores yderste for at du bliver mere end tilfreds. Vi tror og lever efter at kunderne er vores vigtigste aktiv og vi vil gøre vores allerbedste for at gøre oplevelsen ved at handle hos os 100% perfekt.
  

Vi er ikke bange for at skilte med vores kunders bedømmelser af vores service. Faktisk er vi stolte over at kunne fremvise en tilfreds score på 5 ud af 5 mulige stjerner.
Du kan selv læse hvad vores kunder synes om os, og du er selvfølgelig selv meget velkommen til at give din bedømmelse af os.
Er der umiddelbart nogle ting du føler dig usikker omkring, inden du lægger din ordre - så er det bare at kontakte os, helst pr. tlf. eller mail, så kan vi sammen gennemgå de punkter der ikke er helt klare.

 
Du kan se vores kunders bedømmelser af os ved at klikke her.

 

Ps. Vi har også toppe til kvinder

 
God førnøjelse i vores webshop.