Interview med Celina :

 

I har netop været i Paris for at hente nye modeller med hjem til vinter og julesalget.  Hvordan er jeres udvalg i tøj i store størrelser efter jeres indkøb ?.

Vi har efterhånden fået et stort netværk af leverandører. Specielt indenfor det segment der laver lækre modeller iaf tøj i store størrelser. Det er jo ingen hemmelighed at vi brænder for vores boheme agtige tøj stil, og vi også er tændt på det mere casuale look. Vi havde i starten en del kunder der blev skuffede når de kom til vores butik, og ikke kunne finde en model i deres størrelse. Vi plejer at lytte meget efter vores kunder, så de næste 3-4 gange vi var i Paris brugte vi meget tid på at finde tøj til lidt større piger. Vores udgangspunkt var også her, at de modeller vi fandt, skulle ligne vores normale udvalg. Således at en kunde der også synes at boheme stilen er lækker, også ville kunne finde den slags modeller , selvom de bruger en større størrelse. Vi undersøgte alle muligheder, mener vi, og fandt efter nogen tids søgen, de leverandører som vi nu benytter. Vi er fast belsuttede på at have et lækkert og ekslusivt af tøj til store kvinder. Vi vil meget gerne vise alle at tøj i store størrelser også kan være utroligt flot og moderigtigt.

 

Har i nu et lige så stort udvalg af tøj i store størrelser som i har jeres andre kollektioner ?.

 

Faktisk vil jeg næsten påstå at de 2 kollektioner begynder at blive lige store. Forskellen er nok mest, at hvor vi i vores standard udvalg har mange eksemplarer af hver model, så har vi kun 2-3 stykker af hver model indenfor tøj i store størrelser. Til gengæld har vi så ofte mellem 60 - 80 forskellige modeller at vælge imellem. Det er blevet sådan at  der  er nogle af vores mange tilbagevende kunder der er lidt utilfredse over at vi er begyndt at reklamere med at vi har dette udvalg. De er lidt nervøse for at der så vil komme kunder lang vejs fra, og gøre "kampen" om de lækre modeller svær. Svær fordi vi som sagt ikke har så mange eksemplarer i hver model. Men når det er sagt så har vi altså et meget stort udvalg i damtøj  store størrelser - så vi er stolte af at kunne fremstp som en seriøs og attraktiv butik med et velassorteret udvalg i tøj til store kvinder.

Hvorfor tager i så ikke bare flere eksemplarer med hjem af hver model  af tøj i store størrelser ?.

Ja det er jo et nærliggende spørgsmål. Årsagen til at vi ikke har 10 - 12 eksemplarer i hver af vores plus size modeller, er at vi ikke har lagerkapacitet, og at vi mener at konstant udskiftning af modeller (vi er jo i Paris temmelig ofte) er det optimale for vores kunder. Vi ønsker at sikre at vi hele tiden har nye og lækre modeller i vores butik.

 

Nu når du nævner butik, så kan jeg ikke se jeg tøj i store størrelser på nettet. jeg formoder tæj til store kvinder er noget der er behov for og ikke kun lokalt ?.

Nej dette er desværre et af vores store problemer. Det tager tid og er meget krævende at lave et fotoshoot. Vi tager jo alle vores billeder selv. Først skal vi aftale tid med modellen, og så skal der laves 200 - 300 (når vi har f.eks 80 nye modeller med hjem). Og når vi så kun har 2-3 styk af hver model, så sker der desværre det at de næsten kan nå at blive udsolgt inden vi ville kunne få dem på vores webshop. Jeg vil gerne understrege at hvis der er nogen af vores mange dejlige kunder der har et løsningsforslag, til hvordan vi vil kunne få disse produkter på nettet - så er vi meget meget lydhøre. Specielt fordi vi på nettet har mulighed for at tilbyde vores kunder at købe tøj på afbetaling og faktura. EN mulighed vi desværre ikke kan tilbyde i vores fysiske butik.

Hvad gør man så hvis man leder efter denne type af tøj til store kvinder ?.

Vi har mange lokale kunder, de har det jo lidt nemmere, de kommer bare forbi butikken. Så er der også mulighed for at tilmelde sig vores nyheds brev, på denne måde får kunden oplysning via email så snart vi har fået nye modeller hjem. VI har faktisk også en del kunder der bor langt væk, der ringer til os og så får vi en snak om hvad vi har på lager. Det er faktisk tit at vi har startet en f.eks SKYPE videosamtale hvor jeg så kan panorere rundt og vise vores udvalg af tøj i store størrelser.

 

Vil i udvide jeres udvalg af tøj i store størrelser i jeres kollektion ?.

Ved du hvad, vi har så mange nye tiltag på vej i 2016 - og dette er bestemt, helt bestemt et af de områder vi vil være meget opmærksomme på.

 

Nu er det tæt på jul  2015 - hvor mange forskellige modeller i tøj til store kvinder  har i tilbage ?.

Nu har jeg fri idag, og har ikke set salget i dag, men da jeg lukkede butikken igår havde vi ca. 70 modeller tilbage, så der burde stadig være mulighed for at finde netop den helt model af tøj i store størrelser som man søger.Forresten så er vores nye modeller af oversize bluser faktisk temmelig lækker - se en af vores lækre oversize bluser her.

Tøj til store kvinder - Tøj i store størrelser.

Når vi henter nye modeller i Paris, så leder vi med lys og lygte efter tøj i store størrelser, der også holder den stil vi godt kan lide. Vi har den holdning at vi gerne vil kunne levere samme lækre stil i hele vores udvalg. Det er ikke altid det lykkes 100% at finde de samme udgaver af vores kollektion i alle størrelser. Hvor vi ofte henter 10 - 20 af hver model i de varer vi har til salg her på nettet, så henter vi oftest kun 1-2 stk. af vores modeller i store størrelser. Dette gør vi for at kunne få måske 30 - 40 nye spændende udgaver med hjem hver gang vi er i Paris, det er så vores kunder der hjælper os med at vælge de modeller af tøj til store kvinder som vi skal satse på med hensyn til de lidt større tøjstørrelser. Fordi vi kun har 1-2 stk af hver model og fordi vi henter 30 - 40 forskellige modeller hver gang vi ier i Paris, så er det meget svært for os at sælge disse på nettet.

 

 

Vi har modeller som disse i store størrelser samt mange mange andre.

 

Beklager at modellen ikke er repræsentativ for store størrelser, men vi har nogle gange lidt problemer med at få de helt rigtige modeller samlet til en photoshhot.

 

Derfor er svaret til har i tøj i store størrelser - ja det har vi , men pt. kun i butikken.

Du er dog altid velkommen til at kontakte os pr. telefom eller e-mail for at høre nærmere om hvad og hvor mange modeller vi har hjemme i store størrelser. Vi har altid mulighed for at tage et billede af tøjet, specielt hvis vi kender din smag.

Har vi noget hjemme i store størrelser som du falder for, så kan vi selvfølgelig sende dette til dig, som ved almindeligt salg på nettet, men vi må altså bede dig om enten at kigge forbi i butikken eller kontakte os først. PS. det går normalt temmeligt stærkt med salget af disse modeller, så det største udvalg finder du når vi netop er kommet tilbage fra Paris med nye modeller af tøj i store størrelser

 

PS: Har du specielle ønsker, så kontakt og vi vil prøve om vi kan finde netop det tøj der matcher dine ønsker. Husk vi henter ca. 1 gang pr. måned så der er en meget stor chance for vi kan finde netop det du søger efter

Telefon : 7199 2414

Email : kunderservice@dust-cph.dk

Butik :

Dust of Cph

Hovedgaden 56 F

4140 Borup