Tøj til store kvinder - Tøj i store størrelser - dametøj store størrelser

Mange af vores kunder har sprurgt os om vi ikke kunne finde smart , moderigtigt og lækkert tøj til dem der bruger store størrelser, sagt på en anden måde : kan i ikke finde et flot udvalg i dametøj store størrelser. Selvfølgelig kan vi det - vi vil have et flot udvalg af smart tøj til store kvinder - og udvalget skal helst være i boho stil.

 


Det er klart at vi gerne vil tilfredsstille alle vores kunder. Når vi nu - som vi selv synes - har et lækkert udvalg af smart boheme tøj, så er det utilfredsstillende at se skuffede kunder fordi de ikke kunne finde noget i deres størrelse specielt når de leder efter dametøj i store størrelser - så vi se til at vi har smart tøj til store kvinder i den stil som vi alle godt kan lide.


Vi har en meget restriktiv holdning til vores tøj udvalg, vi tager kun tøj hjem som vi selv er helt vilde med. Desværre havde de fleste af vores normale leverandører ikke noget lækkert udvalg af tøj til store kvinder. Vi har nu været i Paris udelukkende med det formål at finde leverandører der har smart og lækkert moderigtigt tøj i store størrelser. Selvfølgelig til en pris der er til at betale. Vi har været hos mindst 40 mulige leverandører hvor vi minituøst har gennemgået deres udvalg og priser. Nu tror vi selv på at vi har fundet de helt rigtige samarbejdspartnere til når vi handler  dametøj store størrelser og derfor kan vi med stolthed sige, at tøj i store størrelser - det er ikke noget problem. Også her har vi et nøje udvalgt sortiment af moderne og smarte beklædningsgenstande.
<br><br>
Fordi vi gerne vil give kunderne den bedste mulighed for at vælge lige netop det tøj de kan lide, også i de store størrelser, så betyder det at vores udvalg oftest ligger på mellemm 60 - 80 forskellige modeller. Til gengæld har vi desværre kun 1-2 stk. af hver model - men som vi tidligere har sagt, vi supplerer hele tiden op. Derfor er der altid spændende modeller at vælge mellem hvis du besøger vores butik.
<br>
<BR>
Har du ikke mulighed for at besøge butikken - så kontakt os gerne på telefon. Så skal vi nok give dig et overblik over det udvalg vi har hjemme af tøj til store kvinder. Vi kan diskutere dine ønsker og selvølgelig sende dig billeder af det tøj der matcher lige præcis dine ønsker hvis du søger efter dametøj i  store størrelser.

 

 

Vi har modeller som disse i store størrelser samt mange mange andre.

 

Vi beklager at de billeder du ser her er lavet med en model der bestemt ikke er en der benytter tøj i store størrelser.
Vi har desværre ikke fundet en model der kan hjælpe os med at vise vores kollektioner af tøj til store kvinder.
Dette betyder også at mange af de beklædningsgenstande vi har i store størrelser ikke vises her på vores webshop, men udelukkende findes i vores fysiske butik.
<br><BR>Dette ændrer dog ikke at vi med stolthed nu kan sige at vi også har et meget stort udvalg af lækkert tøj til store kvinder.

<br>Selvfølgelig kan vi også sælge netop dette tøj på vores online shop, men da vi ikke kan vise udvalget, så må du altså lige kontakte os. Vi har mulighed for

  • Sammen at gennemgå dine ønsker
  • Vise dig et udvalg af tøj i store størrelser f.eks via Skype
  • Sende dig billeder af vores udvalg
  • Finde netop det du vil have næste gang vi er i Frankrig 
  • Holde butikken åben udenfor de normale åbningstider hvis du har svært ved at komme forbi indenfor de normale åbningstider
Du kan kontakte os på :

Telefon : 7199 2414

Email : kunderservice@dust-cph.dk

Butik :

Dust of Cph

Hovedgaden 56 F

4140 Borup