Køb tøj på afbetaling eller faktura med Klarna

tøj på afbetaling klarna      klarna afbetaling

 

Hos Dust of Cph udvider vi nu dine muligheder for at købe tøj på afbetaling med Klarna ved at give dig endnu flere betalingsmuligheder.

Du kan nu hos os betale på følgende måder :

  • Betale med Kreditkort som Mastercard
  • Eurocard
  • Dankort
  • Visa kort
  • Visa Electrron
  • Paypal
  • Køb tøj på faktura 
  • Købe tøj på konto

 

Vi ved at rigtigt mange har efterspurgt muligheden for at have få mulighed for at kunne købe deres tøj på afbetaling, eller bare vente med at betale til de har modtaget tøjet - vi kalder det køb tøj på faktura betaling.

Du vil måske gerne supplere op i garderoben, sko - støvler og en efterårsfrakke - men det er midt på måneden, så det er ikke optimalt med en eksta udgift på tøj budgettet.n
Derfor har vi ledt efter en samarbejdspartner der kunne give os muligheden for at tilbyde dig at kunne købe tøj på konto køb - det kan vi nu med vores samarbejdspartner.

Denne samarbejdspartner har vi nu fundet.

Sammen med Klarna (Et svensk firma som er eksperter i faktura og konto betaling  giver vi dig nu 2 nye muligheder.

  • Køb tøj på faktura - Du modtager din ordre og Klarna sender dig efterfølgende en faktura.. På denne måde får du din vare inden du skal betale.
  • Køb tøj på afbetaling - Du modtager dine varer og efterfølgende kan du så betale over 3,6 ,12 måneder afhængigt af det beløb du køber for..

Vælger du faktura eller konto som betaling mulighed er det MEGET vigigt at de oplysninger du indtaster (Navn. adresse og telefonnummer) er stavet og skrevet korrekt.

Skriver du fejl i disse felter - f.eks en ikke normal forkortelse af dit gadenavn så kan vores samarbejdspartner have problemer med at kunne udstede et ok for disse betalingsmuligheder, og så kan de ikke tilbyde dig muligheden for at kunne købe dit tøj på afbetaling. eller faktura.

Udfylder du alle felter korrekt , så kan der indenfor ca. 5 sekunder give svar om de tilbyde om der kan tilbydes enten faktura eller afbetaling.
Skulle Klarna mod forventing ikke godkende dit køb så kan dette oftest skyldes :

1. Du har tastet forket (I forhold til Klarna) med hensyn til dine adresseoplysninger.
2. Dit telefonummer er forkert
3. Du står opført i f.eks RKI.

Vi får aldrig at vide hvad den eventuelle årsag til et nægtet kredit køb, eller faktura er. Skulle du være i den uheldige situation at det lige præcis er dig som Klarna har problemer med at godkende til køb på afbetaling, eller køb på faktura  så giv os et ring, vi plejer at kunne hjælpe i en sådan situation.
Vi prøver at være så fleksible som overhovedet muligt, og specielt med at opfylde vores kunders ønsker.

Så derfor meget kort.

Nu kan vi tilbyde at du køber dine beklædningsgenstande som du betaler med faktura eller på konto.


Vi har fået en aftale med Nordens største online selskab indenfor faktura og afbetaling på nettet -  og nu kan du som kunde betale enten når du får varen (FAKTURA) eller på konto / debetaling over 3, 6, 12, 24 eller 36 måneder - læs meget mere her (KLARNAS egen side).

 

Med vores samarbejdspartner slipper du for unødige registreringer og adgangskoder. Du får altid dine varer, inden du betaler for dem, og du kan vælge at skifte til konto betaling, hvis du ønsker det

 

Tøj på faktura.

Klassikeren blandt enkle og trygge betalingsmetoder.

Når du vælger  Faktura, får du altid dine varer hjem, inden du betaler. Du betaler aldrig for noget, der er forkert eller ikke dukker op.

Det er enkelt, risikofrit og praktisk. Desuden betaler du hele beløbet på en gang, så du ikke behøver at tænke mere på det.

 

Ønsker du at købe på konto / delbetaling  - hvad er afbetaling ? - i stedet? Det er simpelt! Det eneste, du skal gøre, er at indbetale et lavere beløb end det totale fakturabeløb, og så flyttes du automatisk over til fleksibel betaling

 

KLARNA tøj på Afbetaling

Præcis som når du køber med faktura, får du varerne, inden du betaler. Du kan vælge at opdele betalingen på 3, 6, 12, 24 eller 36 måneder. Du ved, hvad den månedlige udgift bliver – og du ved, hvornår du er færdig med at betale.

 

Med delbetaling / konto får du desuden alle dine køb på en smart månedlig faktura. Det giver dig et godt overblik, og du betaler bare et enkelt ekspeditionsgebyr. Det er både nemt og fleksibelt. Du kan også når som helst skifte til konto ved at indbetale et lavere beløb end det, der fremgår af fakturaen.

 

 

Når man taler om Klarna så er det et firma der vel nok mest er kendt for at tilbyde betalingsformidling specielt til internet butikker. Det er et svensk firma og de er velnok de største på det skandinaviske marked. I Sverige er det helt helt normalt at en webshop f.eks tilbyder at hente dine adresse oplysninger ved at man taster sit cprnummer ind. Dette er nok ikke noget der vil vække jubel i Danmark da vi har et mere restriktivt forhold til vores cprnummer. Derfor vil Klarna i Danmark ikke kunne tilbyde denne service, hvorfor det er vigtigt at taste
sit navn og adresse ind korrekt hvis man vil handle tøj på konto eller købe online på faktura med betaling med Klarna.

Nu har vi altså fået denne mulighed og vi kan allerede nu se at nogen, ikke markant mange endnu, vælger at gøre af denne mulighed for at købe beklædning på konto.