Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

Bælter til dit lækre tøj. Dust of Cph har de smarteste bælter med sten og smykker - afbetaling og gratis fragt

Den rigtige samling af bælter er afgørende for en komplet, alsidig og up-to-date garderobe.

Bæltet er et af de vigtigste tilbehør, en kvinde kan eje. Der er mange designer og mode bælter til salg i lokale specialbutikker og store butikscentre, og der er også mange unikke og eftertragtede damebælter til salg på internettet og specielt hos Dust of Cph har vi et flot udvalg af bælter.

1 Det klassiske bælte

Det klassiske bælte er det første bælte enhver kvinde bør sørge for at føje til hendes garderobe. Det er bedst at eje både entsort og et brunt klassisk bælte, og købere kan se på bælter fra Dust of Cph for at få ideer til det klassiske bælte. Bæltet kombineret med bukser eller denim, er en klog beslutning, og køberne skal holde øjnene åbne for høj kvalitets top-læder og lukke system af høj kvalitet.

 

2 Det flettede bælte

For kvinder, der elsker at bære kjoler, er vævet/flettet bælte fgørende i garderoben. Brune og mørke toner tilbyder de fleste muligheder for at kunne kombinere bæltet med dit yndlings tøj.
Et vævet / flettet bælte ikke har et traditionel spænde, og det at binde et vævet bælte over en løstsiddende kjole til for at tilføje flair og stil er et populært valg for mange kvinder. De ubegrænsede stilmæssige muligheder, der kommer med et vævet bælte gør det måske til det nemmeste bælte til at vælge, når du handler.

 

3 Det brede bælte

Det kraftfulde brede bælte placeret over din talje giver en meget tiltrængt definition til tøj, der ellers kan virke lidt uformeligt. Ubegrænsede styling muligheder er tilgængelige, når du vælger et bredt bælte med interessant eller unikt spændee. Købere bør se til at købe et klassisk bredt bælte i en lys neutral farve. For eksempel kan dyb lilla eller marineblå give dig en spændende twist på dette klassiske tilbehør.

 

4 Det farvestrålende bælte

Et farvestrålende bælte kan krydre en enkel kjole til en aften i byen. Det kan gøre en stor indvirkning med en lille indsats ved at tilføje et tyndt bælte i en koordinerende neon farve til et ellers underspillet og enkelt outfit.
Overvej at holde dit look strømlinet ved at vælge et farvestrålende bælte med flot spænde, der matcher farven på bæltet nøjagtigt. Det farvestrålende bælte kan også være en sjov måde at tilføje et trendy element til en ellers klassisk garderobe

 

5 Det farvestrålende bælte

Et farvestrålende bælte kan krydre en enkel kjole til en aften i byen. Det kan gøre en stor indvirkning med en lille indsats ved at tilføje et tyndt bælte i en koordinerende neon farve til et ellers underspillet og enkelt outfit.
Overvej at holde dit look strømlinet ved at vælge et farvestrålende bælte med flot spænde, der matcher farven på bæltet nøjagtigt. Det farvestrålende bælte kan også være en sjov måde at tilføje et trendy element til en ellers klassisk garderobe.

pr. side

pr. side