Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

  • Boheme eksperterne. Dust of Cph specialister i moderne modetøj til kvinder. Vi har valgt at satse på tøj i boho stil og vi har et meget stort udvalg i boheme tøj.
  • Vi har simpelthen det største udvalg i boheme tøj. Du kan betale med Dankort og Mastercard. Vi har også andre betalingsmuligheder så som Paypal, faktura og endelig kan du købe tøj på afbetaling ved at vælge Klarna delbetaling.
  • Dust of Cph specialister i tøj til kvinder. Vi har det nyeste udvalg af tøj i moderne boheme stil. Vi har både butik og salg på nettet, og vi er så gammeldags at vi stadig mener at vi er til for kunderne og ikke omvendt. Vi vil gøre vores allerbedste for at du som kunde for en perfekt oplevelse hver gang du handler hos os

  

Nyeste produkter
Dagens HALV pris - kun idag
Nyheder fra vores blog

Tøj i store størrelser. Vi har fået spørgsmålet om vi også har tøj i store størrelser en del gange. Svaret er ja det har vi, men er du interesseret så læs venligt artiklen her først

 

     

Nu kan vi tilbyde at du betaler med faktura eller på afbetaling. Vi har fået en aftale med Nordens største online selskab indenfor faktura og afbetaling på nettet - KLARNA - og nu kan du som kunde betale enten når du får varen (FAKTURA) eller på afbetaling over 3, 6, 12, 24 eller 36 måneder - læs meget mere her.