Indkøbskurv 0,00 kr

Du har ingen varer i din kurv

  • Boheme eksperterne. Dust of Cph specialister i moderne modetøj til kvinder. Vi har valgt at satse på tøj i boho stil og vi har et meget stort udvalg i boheme tøj.
  • Vi har simpelthen det største udvalg i boheme tøj. Du kan betale med Dankort og Mastercard. Vi har også andre betalingsmuligheder så som Paypal, faktura og endelig kan du købe tøj på afbetaling ved at vælge Klarna delbetaling.
  • Dust of Cph specialister i tøj til kvinder. Vi har det nyeste udvalg af tøj i moderne boheme stil. Vi har både butik og salg på nettet, og vi er så gammeldags at vi stadig mener at vi er til for kunderne og ikke omvendt. Vi vil gøre vores allerbedste for at du som kunde for en perfekt oplevelse hver gang du handler hos os

  

Nyeste produkter
Dagens HALV pris - kun idag
Nyheder fra vores blog

Tøj i store størrelser. Vi har fået spørgsmålet om vi også har tøj i store størrelser en del gange. Svaret er ja det har vi, men er du interesseret så læs venligt artiklen her først

 

     

Nu kan vi tilbyde at du betaler med faktura eller på afbetaling. Vi har fået en aftale med Nordens største online selskab indenfor faktura og afbetaling på nettet - KLARNA - og nu kan du som kunde betale enten når du får varen (FAKTURA) eller på afbetaling over 3, 6, 12, 24 eller 36 måneder - læs meget mere her.

 

Boheme tøj på nettet. Hos Dust of Cph er vi specialister i Boheme stil og boheme tøj. Vi tilstræber også at have et stort udvalg af beklædning på nettet og vi vil også have af stort udvalg af tøj til store kvinder, samt billige kjoler.

Vi henter vores smarte  kollektioner og modeller til kvinder i Paris eller Milano. Vi sætter en ære i selv at udvælge lige præcis de modeller og kollektioner indenfor boho stilen som vi ved vil tiltale dig.

Vi har gennem nogle år opbygget en leverandør base af boheme tøj  og fashion, som sikrer at os at vi kan få de nyeste modeller af fashion på nettet - og på denne måde være først med de lækre modeller. Specielt indenfor boheme tøj på nettet mener vi at det er vigtigt at udvælge de helt rigtige modeller.

Vi lytter til vores kunder. Er der noget vi kan gøre bedre, både i vores betjening og i vores udvalg - så vil vi gøre alt vi kan for at rette op på dette. Vi har mange kunder der elsker vores stil og nu har vi også opbygget en skare af glade kunder, der virkelig synes om vores udvalg af beklædning på nettet. Vi kan dog ikke præsentere alle vores modellerher i shoppen. vi tager f.eks et meget bredt udvalg af mode i store størrelser med hjem når vi køber ind, men vi har kun 1-2 modeller i hver størrelse, og oftest er disse modeller udsolgt inden vi kan nå at lægge til salg i vores shop med modetøj på nettet. Du er altid velkommen til at besøge vores butik i Borup. Her kan du se hele vores udvalg af tøj i boheme stil og du kan få et meget bredere indblik i hvilke modeller af f.eks bukser, bluser og toppe til kvinder og specielt i store størrelser som vi har.

Vi har ligeledes valgt at satse på et bredt spektrum af betalingsmuligheder, noget du kan få glæde af hvis du vil købe en af vores billige kjoler i boho stil. Du kan således betale med Dankort, Mastercard, Eurocard, Visa, Visa Elektron og Paypal. Yderligere kan du også købe boheme tøj på afbetaling via vores samarbejde med Klarna. Vi har altså mulighed for at du kan købe tøj på afbetaling, og dette gælder både for vores tøj i store størrelser altså alt indenfor beklædning til store kvinder og i boho stil.

Vi håber at vi med vort udvalg kan gøre dig en til af vores mange glade kunder og vi håber på at vi kan gøre det let for dig når du vil handle fashion på nettet.

Vi elsker selv boheme  og helt specielt den lækre boheme stil og billige kjoler, og vi håber at du ligesom os synes at netop denne stil giver mulighed for at kombinere de forskellige modeller, således at du kan være både elegant og afslappet på samme tid. Udover bluser, bukser, jakker og toppe har vi også et specielt indkøbt sortiment af sko og støvler samt ikke mindst af sandaler. Stiletter er vi også leveringsdygtige i og vi er for alle typer af fodtøj meget konkurrencedygtige med hensyn til vores priser. I princippet er det mest korrekte at sige, at vi sælger billige sko og støvler.

Meget hurtigt sammenfattet er vi boho specialister og vi elsker at sælge tøj på nettet

 

Vi har selvfølgelig også tøj til store kvinder. Skulle du lede efter en flot palliet kjole så kan du også finde den her.